4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 10:15

24.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přeštice se vyhouply na čtvrté místo


Branky


0

Sobotní utkání v Blovicích dopadlo jednoznačně pro domácí Přeštice, které si smlsly na holýšovském mančaftu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trefa ze standardky

Přeštice nadále zůstávají ve svém blovickém azylu, jelikož na domácím hřišti v Přešticích v těchto dnech právě probíhá ME hráček do 17 let. Výhoda domácího prostředí tedy pro přeštické hráče nehraje žádnou roli, i tak se ale na neutrální půdě sešla za ideálního fotbalového počasí necelá stovka diváků.

 

Ta od prvních minut sledovala oboustranou snahu o kombinační fotbal, kterému ovšem chyběly větší šance. Holýšov se dostal do jedné gólové, kdy ale Kraus netrefil odkrytou branku. Gól tak přišel až na sklonku první půle, kdy přeštičtí borci zahrávali volný přímý kop, ke kterému se postavil Pavel Bešta a krásnou ránou kolem zdi k pravé tyči nedal Řezáčovi šanci zasáhnout.

Vysoké vítězství

Ačkoliv se do domácímu trenérovi Uzlíkovi skládala sestava kvůli zdravotním problémům složitě, na hře to nebylo nijak znát a ve druhém poločase se začali více bavit i diváci.

 

Hned zkraje druhé půle mohl vyrovnat holýšovský Zelený, ale přeštická obrana dokázala těsně před ním odehrát balón na rohový kop. Na řadě tak byli opět domácí, kteří v 54. minutě díky Pavlu Beštovi, který po průnikové přihrávce Patrika Lambora zvýšil již na 2:0. Deset minut na to se na hranici vápna s míčem na kopačce skvěle zorientoval Tadeáš Přibáň a jeho střela zapadla na zadní tyč.

 

Jiskru naděje vykřesala hlavička Kamila Staňka, který na hřišti strávil minutu a poslal míč po centru ze strany za záda Jana Schimmera. Hosté se posléze ještě nadechovali k závěrečnému tlaku, vítr z plachet jim ale vzal Patrik Lambor, který se dostal za obranu po přihrávce Zdeňka Sýkory, které předcházelo několik ostrých soubojů před vápnem, které ale nechal sudí Pálek bez povšimnutí, za což mu následně také holýšovská lavička vyčinila. Na konečném výsledku 4:1 to ale již nic nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV
Václav Uzlík, trenér domácích: "Nám se těžko skládala sestava, někteří kluci hráli s horečkama, Pavel Bešta strávil noc na pohotovosti, a tak jsme nevěděli do poslední chvíle, jak to bude vypadat. Nakonec jsme se se vším popasovali velmi dobře a máme tři body."

FK Holýšov
Karel Míčka, trenér hostů: "V první půli jsme nehráli špatně, ale dostali jsme hloupý gól, když si náš gólman špatně postavil zeď. Ve druhé půli už to tam začalo soupeři padat a my jsme jen brankou Staňka korigovali."



Sestavy


FK ROBSTAV
J. Schimmer [-] - S. Turek [-] , V. Lecjaks [-] , V. Krušina [-] (68. V. Uzlík [-] ) , J. Duchek [-] - J. Přibáň [-] , Z. Sýkora [-] (86. M. Bešta [-] ) , T. Přibáň [-] - P. Bešta [-] , J. Pavlík [-] (75. P. Jáchim [-] ) , P. Lambor [-] (86. J. Stehlík [-] ) -

FK Holýšov
P. Řezáč [-] - P. Trhlík [-] - T. Zelený [-] (68. R. Baxa [-] ) , P. Jeniš [-] (78. K. Staněk [-] ) , D. Zavadil [-] , J. Vnouček [-] (63. J. Valachovič [-] ) , S. Staněk [-] , P. Majlát [-] , M. Černohorský [-] , V. Kaas [-] , R. Kraus [-] (75. T. Levička [-] )

ŽK: 35. T. Přibáň , 51. S. Turek - 9. J. Vnouček , 17. P. Majlát , 37. V. Kaas .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Pálek Ondřej - LHOTÁK Luděk, ŠLAJS Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.