0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 15:00

24.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel Chotíkova s Rozvadovem rozhodl až druhý poločas


Branky


65. D. Míka , 71. M. Míka , 86. P. Kučera
0

Chotíkov byl opět produktivní a porazil silný Rozvadov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spoustu šancí

Oba týmy šly do utkání s výhrou z minulého prvomájového kola v zádech a chuť po dalších třech bodech byla znatelná od prvních minut. Hned v úvodu zahrozil domácí štírek Hána, ale jeho zakončení nebylo ideální. To pokus hlavou od kanonýra Čížka byl již výživnější, ale rukavice gólmana Vojáčka byly připravené. Po další šanci domácích, kdy se míč po ose Žemlička - Čížek dostal až Václavu Mráčkovi, který ale přestřelil, se osmělili i hosté. Po Buchtově přiťuknutí se do míče opřel minule dvougólový Vlnař, ale ani on nedokázal míč dostat až do sítě. 

Po dalším rychlém protiútoku byl blízko prvnímu gólu Petr Kučera, který přeloboval Marka Žipaje, ale míč se od břevna odrazil zpět do hry. 

Ve 41. minutě přišla pro rozvadovského trenéra první ze dvou ran. Hřiště opustil pro zranění vynikající technik Jan Viterna, které nahradil mladičký Marek Skopový. O tři minuty později se z hřiště rovněž díky zdravotním problémům musel poroučet Martin Matas. To ovšem nebylo vše.

Do druhé půle bez gólmana

Nůž do zad přišel až o přestávce, kdy se do gólmanského úboru musel nasoukat František Janda, který mezi třemi tyčemi suploval střídajícího Žipaje, který nemohl pokračovat. Cíl byl v té chvíli jasný - pořádně bránit a nenechat hostující hráče na nezkušeného brankáře - nováčka střílet.

To se dařilo až do 65. minuty, kdy se po autovém vhazování ve vápně vymotal Petr Kučera a po jeho přihrávce zamířil David Míka přesně k tyči. Pět minut nato bylo vedení již dvojnásobné, když se prosadil i druhý z bratrů Míků, Martin, a stav utkání byl již 0:2.

Následný rozvadovský tlak ale nebyl zužitkován a naopak, na druhé straně si s míčem porozuměl Petr Kučera a jeho trefa znamenala konečný stav 0:3.



Ohlasy k zápasu



FC Chotíkov 1932
Martin Matas, útočník hostů: "Soupeř je velmi silný a na podzim nás porazil, my jsme se ale zlepšili a v tomto náročném zápase zabrali. Nakonec jsme pokus o odplatu zvládli výborně!"



Sestavy


TJ Rozvadov
M. Žipaj [-] (46. F. Janda [-] ) - L. Čížek [-] , M. Slowik [-] , J. Viterna [-] (41. M. Skopový [-] ) , V. Mráček [-] , M. Šácha [-] , D. Gabčo [-] , J. Žemlička [-] , P. Hána [-] , T. Kabourek [-] , L. Viterna [-]

FC Chotíkov 1932
M. Vojáček [-] - J. Pechler [-] , A. Forman [-] , J. Kluska ml. [-] , M. Míka [-] - V. Vlnař [-] (70. F. Soukup [-] ) , B. Buchta [-] , M. Kadlec [-] , D. Míka [-] - M. Matas [-] (44. P. Voves [-] ) , P. Kučera [-]

Počet diváků: 58. Rozhodčí: Bureš Jiří - MAZANEC Marek, KOURA Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.