4:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 17:00

23.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkov opět vítězil, tentokráte proti Zruči


Branky


16. V. Vlnař , 57. D. Míka , 70. M. Matas , 84. V. Vlnař - 20. T. Kepka , 88. V. Tobrman
0

Chotíkov se konečně na jaře výsledkově chytnul a výhrou 4:2 navázal na tu z minulého týdne proti Stříbru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Prvních pětačtyřicet minut přineslo solidní výkony na obou stranách, které byly korunovány dvěmi zajímavými brankami.

 

Na tu první se nemuselo dlouho čekat. Na světelné tabuli svítila teprve šestá minuta, když se do poskakujícího míče na hranici vápna opřel Petr Kučera a svou dělovkou div nerozlomil břevno zručské branky napůl. Míč se odrazil za penaltový puntík, kde nepříliš tvrdě vystřelil Romáš Buchta a teč Václava Vlnaře do protipohybu gólmana Janči znamenala vedoucí branku. 

 

To platilo do dvacáté minuty, kdy s míčem na kopačce protančil domácím vápnem Tomáš Kepka a na konci svého slalomu zamířil přesně za Vojáčkova záda. 

Zruč odpadla

Do druhé půle vstoupil živěji domácí Chotíkov, což byl také rozhodující moment celého utkání. V 57. minutě totiž přes početnou zeď poslal kapitán David Míka z přímého volného kopu krásnou střelu na Jančovu branku a projektil k tyči si našel své místo v síti.

Pojistnou branku na 3:1 přidal v 70. minutě Martin Matas, který se uvolnil ve vápně a střelou přes obránce vymetl pavučiny ve zručské brance. V tu chvíli již Zruč působila víceméně rezignovaně a Chotíkov na hřišti vévodil. 

Nejhezčí branku utkání si ale domácí mančaft schoval na závěr. Po rychlém Vojáčkovo výhozu míč putoval rychle z kopačky na kopačku a po sérii narážeček a přesných pasů doputoval na pravé křídlo k Václavu Vlnařovi, který přidal svou druhou branku v utkání.

Hosté ještě v posledních minutách korigovali z nohy Václava Tobrmana, jehož střela se od břevna odrazila za brankovou čáru, což posvětil asistent hlavního rozhodčího, a obě mužstva se tak rozešlo za konečného stavu 4:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Zruč
Michal Zajíček, vedoucí hostů: "První poločas byl hodně vyrovnaný, nehráli jsme úplně špatně. Poté jsme ale bohužel dvakrát inkasovali, naše hra se rozsypala a prohra 4:2 byla na světě."



Sestavy


FC Chotíkov 1932
M. Vojáček [-] - J. Kluska ml. [-] , J. Pechler [-] (75. P. Černý [-] ) , A. Forman [-] - T. Buchta [-] (72. M. Míka [-] ) , V. Vlnař [-] (86. P. Voves [-] ) , B. Buchta [-] , M. Kadlec [-] (82. J. Šulan [-] ) , D. Míka [-] - P. Kučera [-] , M. Matas [-]

TJ Zruč
L. Janča [-] - O. Mašek [-] (79. J. Mastný [-] ) , M. Polák [-] , V. Pavel [-] , R. Haidlmayer [-] - V. Tobrman [-] , F. Korelus [-] , L. Husník [-] (77. M. Blecha [-] ) , M. Fryček [-] (79. M. Pechman [-] ) - T. Kepka [-] , P. Hucl [-] (78. K. Kazda [-] )

ŽK: 56. D. Míka - 35. P. Hucl , 41. L. Husník .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Burda Miloš - ŠIMEK František, BOGDAN Gabriel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.