J. Ječmen 74. (p.)
1:3
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 14:30

22.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokycany bez trenéra Horvátha podlehly Rapidu


Branky


74. J. Ječmen (p.) - 7. V. Žák , 12. V. Žák , 15. M. Šimandl
0

S novou trenérskou dvojicí nastoupilo rokycanské béčko proti Rapidu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Změna v trenérském křesle

Rokycany v týdnu postihla trenérská změna. Na vlastní žádost skončil dosavadní trenér Horváth, který se celé jaro musel potýkat s nízkou účastí na trénincích i zápasech.

"Vrcholem všeho bylo to, když jsme na hřiště lídra soutěže Petřínu přijeli pouze v desíti. Hráčům děkuji za to, jak se k tomu postavili, ale takto se to hrát nedá," okomentoval situaci mladý kouč, jehož tým se na jaře stal jakousi farmou. "Hráči z béčka chodili hrát za áčko a nás neměl kdo dotovat z dorostu, takže docházka byla mizerná," povzdechl si děvetatřicetiletý trenér, který se nyní ze všeho nejvíc těší na odpočinek. "Teď si dám od trénování pohov a užiju si dovolenou se svou rodinou," prozradil své plány na letní měsíce.

 

Za naší redakci nezbývá než poděkovat za vzornou a bezproblémovou spolupráci a popřát hodně štěstí v osobním životě!

Patnáct minut a bylo rozhodnuto

Na lavičku domácího mančaftu tak v duelu proti Rapidu usedlo duo Veselý - Černý, které se v následujících osmi kolech pokusí o takřka nemožné - záchranu v nejvyšší krajské soutěži. Tato cesta ale začala prachmizerně. Již v sedmé minutě se ke střele na hranici vápna odhodlal ve skvělé formě hrající Vladimír Žák a jeho střela zapadla k tyči Wohlmuthovy branky. Pět minut nato se k balónu ve vápně dostal opět Žák a chytrým dloubáčkem překonal vyběhnuvšího Wohlmutha podruhé. Hřebíček do rokycanské rakve přidal v 15. minutě Martin Šimandl, který využil Žákova centru a rozvlnil síť potřetí.

Dohrávalo se

Ve druhém poločase tempo hry opadlo, další branku mohl i tak přidat Matějka, jenž ale nezakončil přesně. Gól útěchy zaznamenaly Rokycany v 74. minutě, kdy penaltu po faulu na Pfeifera proměnil Jaroslav Ječmen a snížil na 3:1.

 

V závěru utkání se na hřišti ještě červenalo, to když střídající Šafář nakopl v souboji mimo hru hostujícího Žáka, za což se předčasně poroučel do kabin. 

 

Rokycanská rezerva tak opět prohrála a od předposledních Svéradic ji dělí propastných čtrnáct bodů.



Sestavy


FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - J. Ječmen [-] , P. Pfeifer [-] (75. J. Šafár [-] ) , J. Lev [-] (46. D. Kroc [-] ) , J. Řapek [-] , J. Koc [-] , J. Huňáček [-] , F. Škarda [-] (62. O. Mourek [-] ) , L. Kouřil [-] (57. O. Varga [-] ) , J. Sefzig [-] , V. Holek [-]

SK Rapid Plzeň
P. Beke [-] - P. Nový [-] , T. Davídek [-] , D. Matějka [-] , J. Šindelář [-] , J. Harmady [-] (62. M. Gesl [-] ) , M. Čupalka [-] , M. Šimandl [-] (87. P. Filipčík [-] ) , L. Hajšman [-] , J. Buček [-] , V. Žák [-]

ČK: 84. J. Šafár .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - VOLF Michal, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.