2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

22.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Petřín ve strhujícím duelu se Lhotou zvítězil


Branky


42. V. Fiala , 72. V. Fiala - 7. J. Hartl , 48. P. Bednář , 81. J. Hartl
0

Ostře sledovaný duel prvního s druhým týmem tabulky přinesl parádní podívanou, kterou svými občas prapodivnými výroky devalvoval pouze sudí Volf.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šlágr kola otevřel brzký gól

Obě mužstva si přichystala nečekaná překvapení v základních sestavách, jelikož domácímu týmu chyběli zranění Hucl se Strejčkem, kdy druhý jmenovaný alespoň usedl na lavičku náhradníků, a na hostující straně se do úvodní jedenáctky nevešel například mladík Brudna, který posledních pár zápasů odehrál ve velké formě.

 

Od prvních minut bylo na hřišti cítit velké napětí a hráči si uvědomovali důležitost celého utkání. Skóre se mohlo pohnout již ve čtvrté minutě, ale hostující obr Vohrna napálil odražený míč mimo tři tyče. O pár okamžiků později se ale Petřínští radovat mohli. Za  vystupující lhotskou obranu si z druhé vlny naběhl Jiří Hartl a hlavou poslal míč za překvapeného Böhma. 

 

Vyrovnání měl na kopačce hned následující minutu Adam Heller, který se opřel do balónu po Fialovo přihrávce, ale střela tohoto snaživého útočníka si cestu do sítě Pflegerovy branky nenašla. Podobně na tom byl míč i po střele Ondřeje Krále z volného přímého kopu, která rovněž vedle petřínské svatyně.

 

Poté se také osmělili trochu pasivnější hosté, ale hlavička Václava Lisého v pádu zamířila nad horní tyč branky domácího mančaftu. 

 

Domácí se vytouženého vyrovnání do poločasu přecijen dočkali. Černého hlavičku sice ještě Pfleger s potížemi vyrazil, ale na nádherný přímý kop v podání Vladislava Fialy již nedosáhl a kulatý nesmysl vymetl všechny pavouky v pravé šibenici - slovy klasika "no viděli jste to?".

 

Kulturní vložku si na konci poločasu pro diváky připravil Matěj Strejček, který ve snaze shodit míč zaseklý v koruně stromu zakotvil mezi větve další balón, za což si vysloužil potlesk 250 přihlížejících diváků, kteří jen marně čekali na pokyn k rozcvičování pro Jakuba Šroubka, který v roli žolíka zasedl pouze na lavičku náhradníků. 

Emoce na hřišti

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté z Plzně, kteří po dvou minutách dopravili míč do sítě, ale branka z důvodu ofsajdového postavení zakončujícího Vohrny nemohla být uznána.

 

Ve 47. minutě přišel asi nejkontroverznější moment utkání. Václav Zelenka při snaze o odkop ztratil stabilitu a Marek Vohrna postupoval sám na Böhma, který vystihl jeho blafák do levé strany, ale míč opět ukořistil hostující forvard a ke střele do prázdné vyzval ke skórování kapitána Bednáře, jenž se nemýlil. V tu chvíli se rozběhla na zteč k rozhodčovské dvojici Lhoták - Volf lhotská hradba se snahou přesvědčit asistenta Lhotáka o faktu ofsajdové situace a hlavního sudího Volfa o faktu jeho nekompetentnosti k rozhodování zápasu ve fotbalovém prostředí. Z této výměny názoru si odnesl gólman Böhm žlutou kartu a středopolař Adam Král naběhlou žílu na čele a hrálo se dál. 

 

Vyrovnat mohl podobně jako v první půli Vladislav Fiala, ale jeho střela skončila nad břevnem Pflegerovy branky.  Šanci na dvoubrankové vedení nabídla Lhota soupeři sama v 64. minutě, kdy Böhm vyhodil míč na nepozorného Horníka a míč si sám pro sebe uzmul Vohrna, jehož slabá střela doprostřed branky ale nenadělala žádnou paseku na elektronické tabuli v podobě další branky.

 

Poté si mohl svou chvilku slávy užít Adam Heller, který střílel znovu po spolupráci s levým křídelníkem Fialou, ale Pfleger byl připravený na svém místě. To se ovšem nedalo říct v 72. minutě, kdy vyslal na petřínskou branku neuvěřitelnou bombu Vladislav Fiala a míč se od horní tyče odrazil na brankovou čáru, a sudí Volf po signalizaci asistenta Šimka uznal gól. Další z mnoha kontroverzních situací v utkání.

 

Rozhodující branka přišla v 81. minutě. Centr od rohového praporku vyboxoval na hranici vápna gólman Böhm pouze k Jiřímu Hartlovi, jehož střelu nešťastně tečoval do protipohybu gólmana jinak dobře hrající Kohout a Lhota opět prohrávala.

 

Při snaze o v pořadí již třetí vyrovnání se na hřiště dostal i zraněný kanonýr Strejček, ale ani on nedokázal překonat pevný obranný blok hostů, který byl ještě umocněn několika nepřesnými výroky sudího Volfa, který si po závěrečném hvizdu vyslech své.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Jaroslav Kluska, trenér domácích: "Proti Petřínu to pro nás byl hodně nešťastný zápas. My jsme soupeři všechny góly prakticky darovali po vlastních chybách a zhatili tím naše šance na nějaké body z tohoto utkání."

SK Petřín Plzeň
Radek Vodrážka, trenér hostů: "Na Lhotě se sehrál zajímavý zápas. Myslím si, že jsme vyhráli nakonec zaslouženě a hlavně se domnívám, že druhá branka Lhoty neměla platit, míč za čárou viděl asi jen rozhodčí Šimek na lajně."



Sestavy


TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - P. Petrželka [-] (70. O. Kotrnoch [-] ) , V. Fiala [-] , J. Kohout [-] , P. Nový [-] , J. Horník [-] (83. J. Záhrobský [-] ) , Z. Černý [-] , V. Zelenka [-] , A. Heller [-] (89. M. Strejček [-] ) , A. Král [-] , O. Král [-] (85. J. Šefl [-] )

SK Petřín Plzeň
T. Pfleger [-] - P. Bednář [-] (90. L. Chocholatý [-] ) , P. Bendl [-] (77. P. Škarda [-] ) , J. Levý [-] , J. Hartl [-] (91. P. Šmídl [-] ) , V. Lisý [-] , M. Trojovský [-] , V. Světlík [-] , M. Vohrna [-] (85. J. Motl [-] ) , P. Papáček [-] (40. A. Brudna [-] ) , L. Zoubek [-]

ŽK: 32. P. Petrželka , 41. A. Král , 50. L. Böhm - 11. M. Vohrna , 36. J. Levý , 72. T. Pfleger , 85. J. Hartl , 89. V. Světlík .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Volf Michal - LHOTÁK Luděk, ŠIMEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.