Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 10:15

22.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přeštice ukončily trápení a smetly Luby


Branky


0

Čtvrté Luby podlehly pod dekou hrajícím Přešticím, které se konečně rozstřílely.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pomohla standardka

Přeštický mančaft vedený trenérem Uzlíkem, který ale usedl pouze na lavičku náhradníku, tahal od začátku utkání za delší konec provazu a převaha byl celkem jasná. Do první šance se dostal ve vápně zakončující Pavlík, ale jeho střela nebyla pro Hromadu nebezpečná. 

Do vedení mohli jít poté paradoxně hosté, když se po křídle probil až k vápnu Jan Voráč, ale jeho přihrávkou nedokázal zužitkovat Dominik Raišl, jenž branku soupeře přestřelil.

První branka utkání přišla až s koncem poločasu, kdy si na Blahoudkův centr ve vápně naběhl Pavel Bešta a klasickým končíkem poslal míč pod břevno lubské branky. 

Bešta řádil

Jak první poločas skončil, tak také druhý pokračoval. Na Blahoudkův centr si opět naběhl Pavel Bešta a do protipohybu gólmana Hromady uklidil míč do sítě podruhé v utkání. Netrvalo to ani dvě minuty a náskok byl rázem třígólový. Ivan Blahoudek tentokrát posadil míč na hlavu Jana Pavlíka, jehož hlavička znamenala již třetí asistenci v utkání pro tohoto zkušeného středopolaře.

 

Po hodině hry se prosadil potřetí v utkání Pavel Bešta, který dorazil střelu spoluhráče Sýkory a Luby naprosto odpadly. Sedm minut nato tak v souboji mimo vápna odstavil nezastavitelný Bešta od míče Hromadu a jeho střelu do prázdné nezastavil ani skluzující Vejskal - 5:0.

 

Tečku za gólově bohatým utkáním dal v 79. minutě Sýkora, jehož pokus hlavou zastavil Hromada až za brankovou čárou a on i se svým týmem musel odjet s potupůnou porážkou 6:0.



Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV
Václav Uzlík, trenér domácích: "Já jsem konečně odhalil proč nám to nešlo - a posadil jsem se na lavičku. Góly najednou začaly přicházet, nebyl nikdo, kdo by to mohl vzadu kazit a výsledek vidíte sami."

TJ Start Luby
Radek Pikhart, vedoucí hostů: "V první půli mizérie, v druhé půli to byla již tragédie. Měli jsme sice jednu velkou šanci, ale nepohlídali jsme si soupeřovo standardky a náš nedůraz a laxnost při nich asi rozhodl."



Sestavy


FK ROBSTAV
O. Kašpar [-] - S. Turek [-] , V. Lecjaks [-] , V. Krušina [-] , J. Duchek [-] - I. Blahoudek [-] , Z. Sýkora [-] , T. Přibáň [-] - P. Bešta [-] , P. Lambor [-] (62. J. Přibáň [-] ) , J. Pavlík [-]

TJ Start Luby
V. Hromada [-] - R. Švec [-] (81. D. Bíško [-] ) , M. Vejskal [-] , F. Sýkora [-] , K. Křížek [-] - P. Kvítek [-] (69. M. Pivoňka [-] ) , D. Raišl [-] (46. A. Čížek [-] ) , V. Koželuh [-] , J. Voráč [-] (69. T. Bureš [-] ) , P. Čipera [-] - J. Cole [-]

ŽK: 31. P. Bešta - 25. R. Švec , 75. P. Čipera , 83. T. Bureš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Lhoták Luděk - FILLINGER Miloš, DOKSANSKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.