Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

22.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pelnář čtyřmi góly rozhodl o bolevecké výhře


Branky


0

V galapředstavení Michala Pelnáře se proměnilo utkání Bolevce proti Nýrsku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opět ten brejk...

Svěřenci trenéra Kalivody jakoby před zápasem dostali přičichnout čpavku a v úvodu utkání byli k nezastavení. Bolevec se nestíhal otáčet a za prvních patnáct minut se takřka nedostal k držení balónu. Tlak to byl ovšem jen platonický a až na ne příliš nebezpečnou střelu Výtiska se hosté k žádnému hrožení branky nedostávali. 

 

Ba naopak. Bolevci se jako již poněkolikáté na jaře povedl rychlý brejk, na jehož konci stál Michal Pelnář, jenž úvodní brankou utkání otevřel svůj gólový účet. Vstřelená branka vlila domácím krev do žil a diváci tajili dech při dalších nebezpečných pokusech. Bublíkův pokus o lob gólman Moravec vystihl a Hiblerova dělovka z voleje ze zastavila až daleko za brankou. Do kabin se tak šlo s hubeným vedením Bolevce 1:0.

Pelnářovo show

Do druhé půle se role v úvodních minutách protočily a byl to Bolevec, kdo si užíval své dominance. Tu mohl stvrdit Michal Pelnář, který ovšem orazítkoval pouze břevno. Tentýž hráč se ale radoval o pár minut později, kdy se prosadil podruhé v utkání a náskok byl rázem dvougólový. 

 

V 64. minutě dokonce přišel hattrick, když střela Michala Pelnáře opět propadla až do sítě nešťastného Moravce a domácí v tu chvíli vedli již 3:0. Zdramatizovat utkání se poté povedlo nýrskému Ivu Györgymu, jehož rána z dálky znamenala snížení na 3:1, poslední slovo si ale vzal opět kdo jiný než Pelnář, který se po centru Bublíka zorientoval ve vápně nejrychleji a pečetil na konečných 4:1.



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Michal Bublík, kapitán domácích: "Nýrsko na nás v úvodu vletělo, ale nám se povedl opět brejk a vedli jsme 1:0. Od té doby jsme byli jasně nebezpečnější. Do druhý půle jsme nastoupili aktivně, byli jsme lepší, předčili jsme soupeře v nasazení a vyhráli 4:1."




Sestavy


SSC Bolevec
V. Kalčík [-] - J. Fryček [-] (83. P. Šiml [-] ) , J. Hibler [-] , M. Zítek [-] (85. L. Běl [-] ) , D. Štolle [-] , J. Šanoba [-] , M. Pelnář [-] , D. Humpál [-] , O. Šnaider [-] , L. Ficu [-] (76. J. Sušánka [-] ) , M. Bublík [-]

FK Okula Nýrsko
J. Moravec [-] - T. Rubáš [-] (83. V. Eliáš [-] ) , M. Brož [-] , J. Lužný [-] , D. Šnour [-] (72. J. Pavlík [-] ) , I. György [-] , K. Kalivoda ml. [-] , T. György [-] , F. Kolář [-] (52. A. Antonovics [-] ) , P. Výtisk [-] , T. Valenta [-] (52. M. Bastl [-] )

Počet diváků: 72. Rozhodčí: Křen Jiří - ŠIŠKA Pavel, KULHÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.