3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

21.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šlágr kola ovládla posílená Benfika


Branky


39. M. Hejda , 62. T. Sova , 76. D. Lešek
0

Lhota hrající od patnácté minuty bez vyloučeného Horníka nezvládla nejsledovanější utkání 21. kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená karta v úvodu

Do startu ME hráče do 17 let již zbývají necelé dva týdny a Domažlice si svůj nový přírodní trávník šetří právě na tuto ostře sledovanou akci. A právě proto se šlágr kola proti Lhotě odehrál na vedlejším umělém trávníku.

 

Ani jeden z týmů nenechal nic náhodě a na tento zápas dorazil v plné síle - domácí Benfika posílena o několik hráčů z áčka, hostující Lhota v základní sestavě i s kapitánem Černým, který několik sezón strávil právě v Domažlicích a poslední týden se připravoval individuálně v anglickém exilu.

 

Utkání lépe zahájili domácí hráči Benfiky, kteří mohli jít do vedení již po čtvrthodině hry, kdy se za hostující obranu dostal Hejda, kterého před vápnem poslal k zemi mladík Horník a jeho zákrok sudí Bureš ocenil kartou červené barvy. K přímému kopu z výborné pozice se postavila další posila z áčka, Daniel Černý, který zažil historicky druhý ligový titul v dresu Viktorie Plzeň, ale ani jeho zajímavá kariéra nezabránila podklouznutí v rozhodující chvíli, a míč tak zamířil pouze do prostoru nad brankou.

 

Po půlhodině hry se navíc ze hřiště poroučel kvůli svalovému zranění Jiří Hucl a plány trenéra Klusky se začaly sypat jako domeček z karet. Na hřiště se dostal Jakub Šroubek a zraky všech příznivců Lhoty se v tu chvíli upínaly právě k němu - zvládne tato vycházející hvězda tak náročné utkání?

 

Odpověď přinesla 39. minuta. V ponechané výhodě zakombinovala dvojice Hejda - Bárta a první jmenovaný se před brankou vymotal ze spárů právě Šroubka a otevřel skóre utkání.

 

Vyrovnáno mohlo být ještě do konce poločasu, ale hlavička Matěje Strejčka po centru z pravé strany se mezi tři tyče nevešla, a do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí.

 

 

Jasná záležitost pro domácí tým

Oslabeným hostům docházeli v druhém poločase logicky síly a domažlické béčko začalo na hřišti dominovat. Zvýšit mohl po pěkné kombinaci Dominik Lešek, ale Šroubek vystihl přihrávku před prázdnou branku a požár alespoň na chvilku uhasil.

 

Jiskra ovšem zažehla nový plamen o pár minut později a tentokrát se již domácí mohli radovat. Faloutovo pokus hlavou vyrazil Böhm pouze k dobíhajícímu Sovovi, který rozvlnil síť podruhé.

 

Gólovou tečku za zápasem poté nakreslil parádní trefou Dominik Lešek, který zakroutil míč z rohového kopu přímo do branky a Domažlice se mohly radovat z důležitých třech bodů v souboji o druhé místo, které okupuje právě Lhota, na kterou čeká v příštím kole favorit z Petřína, který zatím ve všech kolech dokázal bodovat a hořkost porážky ještě neokusil. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Martin Steinbrücker, trenér domácích: "Zápas ovlivnilo brzké vyloučení soupeřova hráče a od té doby to bylo o tom, kdy dáme gól. Ve druhé půli to potom bylo už je on tom, kolik jich dáme. Pro mě to byl jeden z nejlepších výkonů letos, který jsme podpořili i góly, což byl rozdíl oproti našim posledním zápasům.

TJ Sokol Lhota
Jaroslav Kluska, trenér hostů: "Bohužel, vyloučení Kuby Horníka a zranění Jirky Hucla na začátku utkání určilo ráz celého zápasu, který byl od té doby takový rozháraný a my jsme navíc dostali ještě trochu smolnější branky, ale bohužel, dneska byl soupeř lepší."



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
A. Bratanič [-] - J. Bárta [-] (46. T. Sova [-] ) , M. Hejda [-] , M. Falout [-] , D. Lešek [-] , J. Korelus [-] (80. J. Kalný [-] ) , T. Korelus [-] , L. Waldmann [-] (75. M. Vísner [-] ) , M. Hojda [-] , J. Kubr [-] (80. D. Žák [-] ) , D. Černý [-] (70. P. Kadlec [-] )

TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - P. Petrželka [-] (70. O. Kotrnoch [-] ) , V. Fiala [-] , J. Kohout [-] , P. Nový [-] , J. Hucl [-] (29. J. Šroubek [-] ) , J. Horník [-] , Z. Černý [-] , M. Strejček [-] (80. J. Šefl [-] ) , A. Heller [-] (61. A. Král [-] ) , O. Král [-]

ŽK: 80. M. Hejda - 63. A. Král , 85. J. Kohout . ČK: 15. J. Horník .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Bureš Jiří - MAZANEC Marek, KOURA Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.