Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

21.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

9.0

Nápoje

8.0

Jídlo

7.0

Hrací plocha

7.0

Zázemí

4.0

Rapid na vítězné vlně


Branky


7. V. Žák , 12. J. Harmady (p.) , 71. M. Čupalka (p.) - 37. S. Turek
1

Po galapředstavení proti Rozvadovu si Rapid vyšlápl i na Přeštice, která po debaklu s Petřínem z minulého víkendu musejí kousat další porážku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rapid šel brzy do vedení

Přeštice na hřiště Rapidu nepřijely v nejlepším rozpoložení, po vysoké prohře s Petřínem, kterému podlehly 1:8, chtěly hlavně sami sebe přesvědčit, že mají na mnohem lepší výkony. To na straně soupeře vládla mnohem lepší nálada způsobená trochu nečekaným vítězstvím na půdě Rozvadova z minulého týdne.

 

Herní pohoda se promítla na celém utkání, vše odstartovala již sedmá minuta. Harmady poslal do vápna přízemní centr, na skákavý míč nedosáhl stoper Duchek a Vladimír Žák měl dostatek prostoru na to, aby zamířil přesně k pravé tyči Schimmerovy branky. 

Oba tito muži sehráli významnou roli o pět minut později, když gólman Schimmer ve vápně v souboji o míč odstrčil právě Žáka, který postrčení neustál a sudí Havránek ukázal na značku pokutového kopu, Schimmer navíc neunikl karetnímu napomenutí. Míč si postavil Jan Harmady a jeho střela znamenala vedení 2:0. 

 

Hosté se ale do poločasu dočkali kontaktní branky. Beštův centr z přímoh kopu posunul hlavou rapidský Čupalka na gólmana Kovaříka, který míč vyrazil pouze nad sebe a v následné skrumáži Stanislav Turek doslova donesl balón až za brankovou čáru.

Další penalta a červená pro gólmana

Utkání nakonec přineslo ještě jednu branku. V 70. minutě se po dalším faulu ve vápně na Vladimíra Žáka se nechal vyloučit brankář Schimmer, kterého nahradil v brance náhradní gólman Kašpar, ale ani on nevyzrál na pokus Miroslava Čupalky, který zvyšoval již na 3:1.

"Obě penalty mi přišly takové zvláštní, ale tak to holt někdy je. Podobně, jako dělají chyby hráči a trenéři, tak na ně taky mají nárok rozhodčí," uznal sportovně hrající trenér Uzlík.

 

Speciální pochvalu si zaslouží komentátor z portálu TVCOM. Prosíme tohoto pro nás neznámého Karola Poláka, aby se nám ozval přes registrovanou sekci k tomuto utkání, čeká na něj zasloužená odměna.



Ohlasy k zápasu



FK ROBSTAV
Václav Uzlík, trenér hostů: "My jsme pokračovali ve špatných výkonech z posledních zápasů. Tohle asi už padá na mou hlavu, protože my nehrajeme špatně jako jednotlivci, ale jako mužstvo. Góly jsme darovali soupeři sami, ale tak to je - když nehrajete dobře, tak se to většinou vše nakupí."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: HAVRÁNEK Martin - BOGDAN Gabriel, RUDA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
18. 4. 2017 06:50
Karol Polák se hlásí o odměnu