2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

21.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozvadov prohrál i v Lubech


Branky


29. J. Cole , 88. D. Raišl
0

Rozvadov dostal další ránu do zad, Luby si s obhájcem druhého místa poradily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Parádní protiútok načal utkání

Rozvadovu se na jaře příliš nedaří, i přesto ale jeho přítomnost nalákala na lubský stadion 150 lidí, kteří nakonec mohli odcházet velmi spokojeni. Ale nepředbíhejme.

 

Cestu za třemi body započali domácí již v prvním poločase. Ve 29. minutě zahrávali rozvadovští hráči volný přímý kop. Centrovaný míč mířil na kanonýra Čížka, před kterým ale Hromada vyboxoval ke Koželuhovi, jenž si vyměnil míč s Raišlem aby mohl následně vysunout do uličky Jeroma Cola, který lehce předsprintoval kapitána Kabourka a následně v samostatném nájezdu pokořil mladíka Žipaje v brance soupeře. V tu chvíli se domácí hráči dostali na koně a mohli přidat i druhou branku, velmi aktivní byl především střední záložník Čipera, který hru skvěle dirigoval. 

Pojistka v samém závěru

Rozvadov se ale nechtěl smířit s další porážkou a ve druhém poločase se hnal za vyrovnáním. Čížkova střela mířila vedle, Gabčo zase těsně nedosáhl na centr Hány, který poté sám ve skrumáži před brankou poslal míč pouze vedle. Vše tak směřovalo k tomu, že zápas skončí hubenou výhrou domácích 1:0.

 

V samotném závěru ale utekl po levé straně štírek Voráč, jehož střílený centr uzmul na malém vápně Dominik Raišl, jenž placírkou poslal míč do poloprázdné branky a všem bylo jasné, že po tomto pojistném gólu na 2:0 se Rozvadov na bodovou vlnu nevrátí ani proti Lubům.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby
Radek Pikhart, vedoucí domácích: "Náš výkon byl hodně dobrej, diametrálně odlišnej než ten, co jsme předvedli minulý týden ve Zruči. Myslím si, že jsme byli lepším týmem a po zásluze jsme vyhráli."




Sestavy


TJ Start Luby
V. Hromada [-] - F. Sýkora [-] , M. Vejskal [-] , J. Nešpor [-] (48. R. Švec [-] ) - J. Voráč [-] (89. V. Mańas [-] ) , V. Koželuh [-] , K. Křížek [-] , P. Čipera [-] , D. Raišl [-] (88. T. Bureš [-] ) - K. Švátora [-] (36. M. Hora [-] ) , J. Cole [-]

TJ Rozvadov
M. Žipaj [-] - L. Čížek [-] , M. Slowik [-] , V. Mráček [-] , T. Hutta [-] (29. T. Landrgott [-] ) , D. Gabčo [-] , J. Žemlička [-] , P. Hána [-] , M. Skopový [-] (83. F. Janda [-] ) , M. Bronec [-] , T. Kabourek [-]

ŽK: 51. R. Švec , 83. D. Raišl - 21. T. Hutta .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: König Michal - LHOTÁK Luděk, ŠLAJS Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.