0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2017 17:00

21.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vejprnice na jaře poprvé prohrály


Branky


0

Zruč proti Slávistům z Vejprnic zabrala a dvěmi brankami rozhodla, že domácí budou poprvé na jaře bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení 0:2

Před krásnou návštěvou 230 diváků přivítali slávisté z Vejprnic, kterým se na jaře daří podobně jako jejich pražským jmenovců, fotbalisty ze Zruče, jejichž výkony jsou jako na houpačce.

 

První branku si přichystali hosté. Polák si před vápnem všiml nabíhajícího mladíka Fryčka, který placírkou poslal míč k tyči, kam se sice vrhal stejně starý gólman Vavrík, jemuž chyběly jen centimetry. Domácí hráče tento gól trošku vyvedl z pohody a po pěti minutách bylo vedení již dvougólové. Na pravém křídle se uvolňoval Lukáš Husník, jenž nezištnou přihrávkou před prázdnou branku vyzval ke skórování Matěje Poláka, který příležitostí nepohrdl a zvýšil již na 2:0.

 

Snížit za domácí mohl Lukáš Paul, který postupoval sám na gólmana Janču, kterému udělal kličku, ale zkušený gólman si fintu pohlídal a střelce z Vejprnic výborně vystál. 

Vejprnické zlepšení body nepřineslo

Trenér Šámal si vzal o přestávce slovo v kabině podobně jako v utkání před několika týdny proti Bolevci, tentokrát se ovšem velký obrat nekonal. Domácí se sice viditelně zlepšili a po šanci Paula, ke kterému propadl ve vápně centr z pravého křídla, mohli přidat kontaktní branku, jinak si ovšem hostující borci v čele s vynikajícím Korelusem poradili se všemi náznaky šancí, které si domácí vyprodukovali.

 

Těm nepomohla ani série rohů a přímých kopů v poslední třetině utkání, a domácí přiznivci se tak museli smířit s tím, že poprvé na jaře odejde Slavie ze zápasu bez bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér domácích: "Podle mě jsme prospali první půli, ve které nás soupeř předčil a šel do vedení. My jsme se sice po půli zlepšili, ale Zruč to již zkušeně dohrála a po zásluze tady u nás vyhrála."

TJ Zruč
Michal Zajíček, vedoucí hostů: "My jsme konečně hráli fotbal, který hrát chceme a který umíme. V prvním poločase jsme byli jasně lepší, v tom druhém už jsme to nějak uválčili a brali tři body."



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - T. Lhotka [-] , L. Paul [-] , T. Kristl [-] , D. Svoboda [-] (63. A. Ufrémund [-] ) , J. Mašek [-] , A. Kolář [-] (46. D. Křen [-] ) , K. Kýček [-] (68. K. Výrut [-] ) , Š. Havránek [-] , L. Rada [-] , P. Bárta [-]

TJ Zruč
L. Janča [-] - O. Mašek [-] (70. R. Karpíšek [-] ) , T. Jelínek [-] , V. Pavel [-] , D. Král [-] - V. Tobrman [-] , F. Korelus [-] , T. Kepka [-] (85. J. Přibyl [-] ) , L. Husník [-] , M. Fryček [-] - M. Polák [-] (76. R. Haidlmayer [-] )

ŽK: 51. T. Lhotka , 58. D. Svoboda , 76. P. Bárta .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: Šiška Pavel - RUDA Daniel, FRGAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.