6:0
(5:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 10:15

21.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velikonoční nadílka od Petřína


Branky


3. M. Vohrna (p.) , 8. L. Zoubek , 9. P. Bendl , 11. J. Hartl , 36. J. Hartl , 48. L. Zoubek
0

Plzeňský mančaft rozdal rokycanským mladíkům po šesti gólech a díky ztrátě Lhoty si vytvořil na čele již črtnáctibodový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dorazili v desíti

Rokycany v týdnu postihla velká marodka, a posily tak nedorazily ani z místního áčka. Na zápas tak bylo připravených pouhopouhých 11 hráčů a když ráno v den utkání odpadl ještě Řepek, měl trenér Horváth o dalších pár vrásek víc. Radost tento fakt neudělal ani domácím, na které příští víkend čeká Lhota, a zápas proti rokycanskému béčku jim tak měl sloužit jako prověrka před těžkým duelem. 

 

Místo toho ale bylo šedesát přihlížejících diváků svědky naprosté demolice rokycanských zbytků hradeb. Již v desáté minutě totiž na světelné tabuli svítilo skóre 4:0. Již ve druhé minutě utkání poslal ve vápně unikajícího Bendla k zemi hostující kapitán Sefzig a pískala se penalta. Gólman Wohlmuth sice střelu Marka Vohrny vyrazil, sám exekutor si ale vlastní střelu dorazil a otevřel skóre. Pět minut nato si před vápnem srovnal míč mladík Motl a svou levačkou posadil míč přesně na hlavu Lukáše Zoubka, který se nemýlil. O minutu později upláchl na levém křídle opět Jiří Motl a jeho centr ve vápně ukořistil Bendl, který z otočky zvyšoval na 3:0. Čtvrtou branku přidal Jiří Hartl střelou po zemi kolem Wohlmutha a vypadalo to na velký debakl.

 

Domácí hráči se poté ale gólově odmlčeli a pátou branku si schovali na 36. minutu. Vohrna si narazil s Lisým, ten mu míč patičkou vrátil a petřísnký sniper nehamounil a poslal míč před prázdnou branku Hartlovi, který zaokrouhlil na pro rokycansko mladíky bohužel známého bůra.

Exhibice

Rokycany se za celý zápas mockrát na soupeřovo polovinu nepodívaly, jedinou šanci měl na kopačce Patrik Pfeifer, ale proti úspěchu v podobě gólu útěchy byl petřínský gólman. 

 

A tak se druhý poločas odehrával téměř výhradně na polovině Rokycan. Petřín do druhého poločasu nastoupil hned s pěticí nových hráčů, ale ani podstatná výměna sestavy nezamezila velké dominanci. Pěkné kombinace a technické kousky bavily přítomné diváky, kteří se dočkali ještě jedné branky. Patrik Šmídl nasadil z pravého křídla míč na hlavu Lukáše Zoubka, který se v takových chvílích prostě a jednoduše nemýlí - konečný výsledek 6:0.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
Radek Vodrážka, trenér domácích: "Tohle snad nemělo s fotbalem krajského přeboru vůbec nic společného. Soupeř přijel pouze v desíti lidech a nakonec jsem byl rád, že to bylo pouze 6:0 a nebylo to třeba o dvacet branek..."

FC Rokycany B
Peter Horváth, trenér hostů: "Já bych jen chtěl našim klukům hrozně moc poděkovat, že jsme to vůbec odehráli a postavili se k tomu čelem. Na soupeře jsme ale neměli, několikrát nás podržel gólman Wohlmuth, který chytal výborně."



Sestavy


SK Petřín Plzeň
T. Pfleger [-] (46. P. Bednář [-] ) - J. Motl [-] , P. Bendl [-] , J. Levý [-] (46. P. Hrabačka [-] ) , J. Hartl [-] , V. Lisý [-] (46. V. Světlík [-] ) , M. Vohrna [-] , P. Škarda [-] (46. J. Šulc [-] ) , P. Šmídl [-] , P. Papáček [-] (46. L. Chocholatý [-] ) , L. Zoubek [-]

FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - J. Huňáček [-] , T. Pliml [-] , T. Judl [-] , F. Škarda [-] , P. Pfeifer [-] , J. Lev [-] , L. Kouřil [-] , J. Koc [-] , J. Sefzig [-] , J. Řapek [-]

ŽK: 80. T. Judl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: VOCELKA Milan - MAROUŠEK Karel, ČERMÁK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.