Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 10:15

20.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín zdemoloval přeštickou obranu osmi göly


Branky


0

Nevídaný výsledek přineslo střetnutí prvního Petřína proti Přešticím, které stále hrají v blovickém azylu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Meteleskublesku

Běžela teprve první minuta zápasu a Petřín se mohl radovat z vedoucího gólu. Mladý gólman Schimmer totiž neudržel v rukavicích centr ze strany a Marek Vohrna poslal plzeňský mančaft do vedení. To ale hostujícím hráčům nestačilo a po dalších třech minutách to bylo již o dvě branky. S míčem vyjel z vlastní poloviny Václav Světlík a nádhernou ránou ze třiceti metrů poslal míč nechytatelně do šibenice. Desetiminutovku hrůzy pro Přeštice završila Blahoudkova ztráta míče, po které zamířil Lisý přesně k pravé tyči a zvýšil již na 0:3 z pohledu domácích.

 

Přeštické útočné snahy byly vyslyšeny až v 15. minutě, kdy si Duchkův centr našel na zadní tyči Pavel Bešta a hlavou snížil na 1:3. Ve 26. minutě to ale bylo opět o tři branky, to když Vohrna prokázal svou sílu ve vzdušném souboji s gólmanem Schimmerem a vysoký míč nakonec zapadl do sítě.

 

Tečku za gólově bohatým poločasem dal Václav Lisý, po jehož zásahu se míč třepotal v síti již pošesté za pětačtyřicet minut.

Debakl byl na světě

Druhý poločas se ale přecijen dohrával v daleko menším tempu. Psychicky zdecimovaný přeštický mančaft sehrál, navzdory krutému výsledku, jeden z lepších výkonů, ovšem produktivita soupeře z Petřína byla neskutečná. 

 

V 64. minutě zkompletoval hattrick Marek Vohrna a za stavu 6:1 opustil v 80. minutě hřiště, na kterém ho nahradil Lukáš Chocholatý. Tomu stačilo čtyři minuty na to, aby přidal již sedmou branku svého týmu. Na konečných 8:1 zvyšoval v závěru Václav Lisý, pro kterého znamenala třetí branka v zápase rovněž hattrick.



Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV
Václav Uzlík, trenér domácích: "Hodně nešťastný zápas s velmi smolným začátkem, kdy jsme brzo prohrávali 0:3 a bylo prakticky rozhodnuto. Potom už byl Petřín na koni a dominoval, Vohrna s Lisým si dělali co chtěli, soupeř trestal vše. My jsme ale paradoxně nehráli zas tak špatný fotbal, ale soupeř nás vyučil v produktivitě."

SK Petřín Plzeň
Radek Vodrážka, trenér hostů: "Pro nás to byl hodně nadstandardní zápas, do čeho jsme kopli, to nám tam spadlo. Až mi bylo soupeře trošku líto, protože tak velkej rozdíl mezi námi nebyl, Přeštice si to vyžraly až do dna, ale takový fotbal někdy je."



Sestavy


FK ROBSTAV
J. Schimmer [-] - J. Duchek [-] , V. Uzlík [-] (71. T. Přibáň [-] ) , V. Krušina [-] , V. Lecjaks [-] , S. Turek [-] - Z. Sýkora [-] , I. Blahoudek [-] (40. M. Bouc [-] ) , J. Přibáň [-] - P. Bešta [-] , P. Lambor [-] -

SK Petřín Plzeň
T. Pfleger [-] - P. Papáček [-] (75. P. Šmídl [-] ) , V. Světlík [-] , J. Hartl [-] , L. Zoubek [-] , M. Trojovský [-] (68. J. Motl [-] ) , M. Vohrna [-] (80. L. Chocholatý [-] ) , P. Škarda [-] , P. Bednář [-] (75. Z. Šimáně [-] ) , A. Brudna [-] (60. P. Bendl [-] ) , V. Lisý [-]

ŽK: 73. V. Lisý .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Burda Miloš - VOCELKA Milan, VALENTA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.