Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 13:00

20.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhotská nadílka putuje do Rokycan


Branky


0

Sokolové opět roztáhli svá křídla, která smetla mladíky z Rokycan!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rokycanské trable se sestavou

Již před zápasem bylo jasné, že pokud Lhota svého soupeře nepodcení, měly by všechny body zůstat doma. Rokycany navíc přijeli s pouze desíti hráči, a zavzpomínat na své nejlepší roky musel tak tamější předseda Pavel Černý, který by některým svým spoluhráčům (v případě brzkého zasvěcení jejich otců do tajů sexuálního života) mohl být dědou. I přes značné rychlostní nedostatky ale byla díky jeho přítomnosti na hřišti cítit velká zkušenost a cit pro hru.

Skóre se poprvé měnilo až ve 40. minutě, kdy Adam Heller zužitkoval centr ze strany a jeho střela si pod tělem gólmana Wohlmutha našla cestu do sítě. S gólem do šatny poté přispěchala ještě čerstvá posila sokolů, Patrik Petrželka, který svou dělovkou zpoza vápna málem protrhl síť rokycanské svatyně. Do šaten se tak šlo za stavu 2:0 pro domácí.

Další branky

Další branka na sebe ve druhém poločase nedala dlouho čekat. Domkácí borci získali možnost zahrávat rohový kop, na který si s elánem sobě vlastním naběhl navrátilec z Apeninského poloostrova, Jakub Kohout, a svou energii načerpanou z důkladné prohlídky všech dostupných památek staré římské kultury přetavil v branku na 3:0.

 

Velkou parádu poté předvedl Zbyněk Černý, který ani v 80. minutě nevypustil presinkovou situaci, kdy na soupeřově polovině ukradl míč dvaapadesátiletému matadoru Černému, který musel vyměnit vyžehlenou košili funkcionáře za propocený dres hráče z důvodu nedostatku způsobilých plejerů na straně hostů, a lhotský kapitán poté vlétl do pokutového území jako velká voda a lišácky přehodil rokycanského gólmana.

 

Definitivní tečku za utkáním poté dopsal střídající Matěj Strejček, který vzal v přečíslení odpovědnost na sebe a po zasekávačce zakroutil míč přesně na zadní tyč, čímž dovršil pověstného bůra.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Jaroslav Kluska, trenér domácích: "Postavení v tabulce určovalo předem ráz utkání. Kluky jsem nabádal k obezřetnosti, aby nedošlo k podcenění k soupeře, které se naštěstí nekonalo a bez nějakého přehnaného úsilí jsme brali výhru 5:0."

FC Rokycany B
Peter Horváth, trenér hostů: "Kluci to odmakali,odbojovali, ale kvalita nám stále chybí. Nyní béčko hodně doplňuje A tým, takže k nám naopak chodí kluci z dorostu - jsme rádi, že ty zápasy vůbec nějak odehrajeme."



Sestavy


TJ Sokol Lhota
F. Šteffel [-] - P. Petrželka [-] , J. Kohout [-] , J. Šroubek [-] , P. Nový [-] (46. J. Záhrobský [-] ) , J. Šefl [-] (76. M. Strejček [-] ) , J. Hucl [-] (46. V. Zelenka [-] ) , J. Horník [-] (46. O. Král [-] ) , Z. Černý [-] , A. Heller [-] , A. Král [-] (64. V. Fiala [-] )

FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - T. Pliml [-] , T. Judl [-] , P. Černý [-] , T. Kroc [-] , F. Škarda [-] , P. Pfeifer [-] , J. Lev [-] , L. Kouřil [-] , J. Koc [-] , J. Sefzig [-]

ŽK: 43. J. Lev .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: Bína Roman - PETRŽELKA František, PRESSL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.