M. Pelnář 79. (p.)
2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

20.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolevec se pomalu drápe ze sestupových vod


Branky


0

Holýšov opět selhal v penaltovém rozstřelu a plzeňský Bolevec tak bere dva body! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nuda a šeď

Holýšov přijížděl do Bolevce po výhře nad Svéradicemi, Bolevec měl naopak v živé paměti přestřelku s Vejprnicemi, kdy po prohře 3:4 nakonec odcházel ze zápasu jako poražený. V tomto sobotním střetnutí se tak dal očekávat tuhý boj o každý bod, které oba týmy potřebují.

Již po čtvrthodině ale zasáhl do plánů holýšovského trenéra Míčky faktor X, když Petr Jeniš odkulhal ze hřiště s pochroumaným kotníkem a jeho místo na place zaujmul Jakub Hrádek.

Jinak se ovšem v prvním poločase neodehrálo nic, co by diváky zvedalo ze sedaček, i když optická převaha byla na straně hostujícího Holýšova.

O poznání atraktivnější

Hned po změně stran mohl otevřít skóre domácí Zítek, který ale neproměnil svůj samostatný nájezd a zbyly mu jen oči pro pláč.

 

Prvního gólu se osmdesátka přihlížejících diváků dočkala až po hodině hry. To se ke standardní situaci postavil Miroslav Černohorský a jeho střílený centr prolétl vápnem a doskákal až do sítě překvapeného Kalčíka. Branku, která mohla pojistit vítězství, poté mohl přidat do stejné branky Hrádek, ale jeho pokus orazítkoval pouze horní tyč bolevecké branky. Na hřišti už v té době byl navrátilec v boleveckém dresu, Pavel Šiml, který posunul balón k Bublíkovi, jenž dlouhým míčem vysunul Humpála, na kterého se ve vápně pověsil Tomáš Zelený a sudí Mazanec odpískal pokutový kop. Toho se ujal Michal Pelnář a jeho zakončení znamenalo vyrovnání. 

 

A nemuselo zůstat jen u jedné branky. Po Kalčíkově nákopu prodloužil hlavou Humáp míč na Michala Pelnáře, který ovšem ke vší smůle domácích hráčů netrefil Řezáčovu branku. 

 

Rozhodnout tak musely až pokutové kopy, ve kterých se hostujícím hráčům nedařilo a hned tři pokusy skončily v náručí gólmana Kalčíka. Vítěznou trefu si poté připsal Pavel Šiml, pro kterého to byla obnovená premiéra jak se sluší a patří.



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Michal Bublík, kapitán domácích: "Do poločasu to bylo vyrovnané, ale hosté měli více míč na kopačkách. Ve druhém poločase už bylo šancí víc,

FK Holýšov
Karel Míčka, trenér hostů: "My jsme jednoznačně prohospodařili vítězství, měli jsme spoustu šancí, byli jsme lepší, ale nesmyslná penalta nás zastavila v cestě za třemi body. A penalty? To nemá cenu komentovat, co my předvádíme, to je do nebe volající."



Sestavy


SSC Bolevec
V. Kalčík [-] - M. Fictum [-] (75. P. Šiml [-] ) , J. Hibler [-] , J. Sušánka [-] , D. Štolle [-] , J. Šanoba [-] , M. Pelnář [-] , D. Humpál [-] , O. Šnaider [-] , M. Zítek [-] (69. L. Ficu [-] ) , M. Bublík [-]

FK Holýšov
P. Řezáč [-] - P. Trhlík [-] - T. Zelený [-] , P. Jeniš [-] (16. J. Hrádek [-] ) , D. Zavadil [-] , J. Valachovič [-] , P. Majlát [-] , M. Černohorský [-] , V. Kaas [-] , R. Baxa [-] (85. R. Kraus [-] ) , S. Staněk [-] (56. M. Šobr [-] )

ŽK: 33. M. Bublík , 52. J. Hibler , 56. D. Humpál , 83. J. Sušánka , 90. M. Pelnář , 90. L. Běl , 90. P. Šiml - 45. R. Baxa , 70. V. Kaas , 75. J. Valachovič , 78. T. Zelený .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: Mazanec Marek - BUREŠ Jiří, PENA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.