Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

20.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vejprnický výprask poslal Baník do útlumu


Branky


0

Baníku se poslední dobou nedaří, tentokrát schytal šestku od slávistů z Vejprnic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kýčkův hattrick

Skóre se hnulo hned v sedmé minutě, kdy Radův nákop vyrazil Vaňátko pouze k nohám Kryštofa Kýčka, který přes skluzujícího obránce uklidil míč do prázdné branky. O pár minut později si svou gólovou radost mohl mladý talentovaný hráč Vejprnic zopakovat. Sám si totiž postavil míč na volný přímý kop z pravého křídla a krásnou utaženou střelou na zadní tyč zvýšil již na 2:0. 

 

A to nebylo od tohoto nenasytného mladíka zdaleka vše. Běžela teprve dvacátá minuta utkání a hattrick byl na světě. Tomáš Lhotka tak dlouho motal hlavy soupeřovo obráncům, až nenašel sám odvahu ke střele a raději vybídl právě Kýčka, který střelou z hranic vápna zkompletoval svůj ultrarychlý hattrick.

 

Poslední naděje sebral hostům ve 43. minutě gólman Vaňátko, který podrazil před vápnem unikajícího Lhotku, za což od sudího Žáka viděl červenou kartu a poroučel se do sprch.

O branky nebyla nouze

Ani ve druhém poločase se na góly nemuselo dlouho čekat. Po centru Adama Koláře se na zadní tyči prosadil Tomáš Lhotka a čtyřgólový náskok již jasně napovídal, že se z Vejprnic body nepovezou. I tak se ale hosté dvě minuty nato dočkali svého čestného úspěchu, když po nedorozumění domácí defenzivy uklidil míč do poloprázdné branky Adam Kohut.

 

Odpověd na sebe ale nenechala dlouho čekat. Tomáš Kristl přihrával, Jakub Mašek pálil pouze do připraveného gólmana Mikulovského, ale Lukáš Paul byl včas u odraženého míče, který se po jeho dotyku znovu třepotal v síti. Tečku za gólově bohatým střetnutím dal v 71. minutě střídající Výrut, který se trefil přesně k pravé tyči a stanovil konečný výsledek 6:1.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér domácích: "Nám se podařil vstup do utkání a ve 20. minutě jsme díky střeleckým schopnostem Kryštofa Kýčka vedli 3:0 a po vyloučení gólmana bylo jasno. Pro nás to ale bylo krásné vítězství, které bylo opravdu zasloužené."

TJ Baník Stříbro
Radek Hřebík, kapitán hostů: "Dostali jsme dvě rychlý branky a prakticky bylo po zápase. Opět. Upřímně, moc se nám poslední dobou nedaří. Po vyloučení jsme dohrávali v desíti a ani nebyly síly.."



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - T. Lhotka [-] (69. K. Výrut [-] ) , L. Paul [-] , A. Kolář [-] (58. T. Kristl [-] ) , D. Svoboda [-] , J. Mašek [-] , A. Ufrémund [-] (71. V. Puhlovský [-] ) , K. Kýček [-] (63. F. Heindl [-] ) , Š. Havránek [-] , L. Rada [-] , P. Bárta [-]

TJ Baník Stříbro
M. Vaňátko [-] - A. Kohut [-] , R. Dyk [-] (67. K. Blažek [-] ) , R. Hřebík [-] , L. Pleško [-] , O. Pavlas [-] , T. Bůžek [-] , D. Tůma [-] , J. Korynta [-] , L. Ulč [-] (46. A. Mikulovský [-] ) , L. Zaoral [-]

ŽK: 76. K. Výrut , 89. V. Puhlovský - 63. A. Kohut . ČK: 43. M. Vaňátko .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Žák Ondřej - LHOTÁK Luděk, DUSPIVA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.