Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:30

19.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vejprnice zvládly přestřelku s Bolevcem


Branky


0

Ve formě hrající Bolevec se střetnul v rámci 19. kola s Vejprnicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bolevec šel do vedení

Vejprnice od prvních minut zalezly na soupeřovo polovinu a začaly Bolevci zatápět, ten se ovšem opět opřel o svou největší zbraň - brejkové situace. Již ve 12. minutě se po jednom z rohů utrhl do úniku Michal Bublík, obešel dva hráče a krásným křižným dlouhým balónem do vápna našel na čtyřicet metrů Michala Pelnáře, který z halfvoleje poslal míč do sítě. 

 

Domácí se z toho momentu nedokázali poučit a o dvě minuty později to bylo již o dvě branky. Bublík opět křižným pasem našel Fictuma, který přistrčil na Pelnáře, jenž tentokrát po zemi rozvlnil síť za Jakubem Vavríkem. 

 

Ve 31. minutě se ale osmělili i domácí, když po volném přímém kopu nejdříve nastřelili tyč, ale následný odražený míč si za vápnem našel Adam Kolář a jeho nepříliš tvrdou ránu pustil do té doby jistý Körner za svá záda.

 

Snahu o vyrovnání do konce poločasu opět degradovala chyba ve středu hřiště, po které Bublík vysunul Šnaidera, který vyzval ke skórování Davida Humpála, který měl do prázdné branky již snadnou práci.

Vejprnice předvedly úžasný obrat

Poločasová promluva zřejmě domácím hráčům pomohla a aktivita Vejprnic najednou vypadala úplně jinak. V 56. minutě se po rohovém kopu prosadil na zadní tyči zapomenutý Jakub Mašek a rázem to bylo opět jen o jediný gól. A ten na sebe nenechal dlouho čekat. V 58. minutě vypadl Körnerovi z náruče střílený centr Adama Frémunda a Adam Kolář si připsal druhou branku v utkání.

 

Rozhodnout o svém hattricku a vítězství Bolevce mohl poté Michal Pelnář, který ale pohrdl samostatným nájezdem, a Vejprnice tak udeřily počtvrté. Na vysoký centr si vyskočil nejvýše Lukáš Paul a hlavou rozhodl o vítězství domácího celku.

 

Bolevečtí hráči se poté sesypali na sudího Vocelku, který nezastavil hru, i když se v malém vápně pohyboval druhý míč, ale zkušený rozhodčí byl neoblomný. Za jeho titulování poté v závěru zápasu obdržel Ondřej Šnaider druhou žlutou kartu, která znamenala červenou. 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér domácích: "Do utkání jsme vstoupili dobře, ale soupeř nás potrestal hned z prvního brejku, na což jsem hráče upozorňoval. Do poločasu to bylo 1:3 a my jsme si museli něco říct. Přeskupili jsme to, hráli jsme vabank a nakonec jsme zápas otočili."

SSC Bolevec
Michal Bublík, hráč hostů: "Ze začátku nás Vejprnice zatlačily, ale my jsme dali rychlé dva góly po brejku, do poločasu jsme přidali ještě jeden pěkný. Ve druhé půli nás Vejprnice již zatlačily, měly hodně šancí a nakonec po zásluze vyhráli."



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - T. Lhotka [-] , L. Paul [-] , A. Kolář [-] (83. V. Puhlovský [-] ) , D. Svoboda [-] , J. Mašek [-] , A. Ufrémund [-] (66. T. Kristl [-] ) , K. Kýček [-] (71. F. Heindl [-] ) , L. Rada [-] , Š. Havránek [-] , P. Bárta [-]

SSC Bolevec
J. Körner [-] - M. Fictum [-] (67. L. Ficu [-] ) , J. Sušánka [-] , D. Štolle [-] , J. Šanoba [-] , M. Pelnář [-] (81. M. Hackr [-] ) , D. Humpál [-] , O. Šnaider [-] , P. Greif [-] (28. J. Hibler [-] ) , M. Zítek [-] (60. J. Fryček [-] ) , M. Bublík [-]

ŽK: 32. L. Rada , 37. P. Bárta , 60. T. Lhotka , 73. J. Mašek - 30. O. Šnaider , 68. J. Hibler , 70. M. Pelnář , 85. J. Sušánka , 89. M. Bublík . ČK: 89. O. Šnaider .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VOCELKA Milan - MAROUŠEK Karel, LHOTÁK Luděk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.