Petřín si poradil s Rozvadovem a nadále uniká


Branky


52. L. Zoubek (p.) , 61. A. Brudna , 70. P. Škarda
0

Šlágr kola mezi Petřínem a Rozvadovem skončil jasnou výhrou domácího mužstva.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prováhaný první poločas

Za ideálního fotbalového počasí se setkala mužstva plzeňského Petřína a rozvadovské jednoty na perfektně připraveném zeleném pažitu, který, společně se stovkou přihlížejících fanoušků, sliboval pěkný fotbalový zážitek.

 

První poločas ale očekávání příliš nenaplnil, obě mužstva trápila předfinální fáze, i když na jedné straně pálil Marek Vohrna a na druhé Lukáš Čížek - shodou okolností hráči nacházející se ve výborných formách. Branky to ovšem tentokrát nepřineslo.

Brudna rozhýbal hru

Petřín se gólově probral až po poločasové pauze. Po ztrátě míče rozvadovských hráčů vyrazil do rychlého kontru po levém křídle Marek Vohrna a přihrávkou před branku hledal v ideální pozici nabíhajícího kapitána Bednáře, kterého ale ještě před zakončením stihl zezadu ukázkovou kosou poslat k zemi Jan Viterna a sudí Homr ukázal logicky na značku pokutového kopu. Míč si vzal střelecky po podzimu výborně naladěný Zoubek a v 52. otevřel skóre utkání.

O pár minut později se ve skvělém světle ukázal teprve osmnáctiletý Aleš Brudna, kterého do druhého poločasu poslal na hřiště trenér Vodrážka a mladý ofenzivní univerzál důvěru splácel. Marek Vohrna ustál souboj ve středu pole, míč se dostal na křídlo k Bendářovi, který parádní přihrávkou za obranu našel právě mladíka Brudnu, který v pádu poslal míč za záda gólmana Žipaje. 

Poslední zápis do střelecké listiny zaznamenal v 70. minutě Petr Škarda, který těžil z presinku Brudny, a po chybném odkopu hostujícího Žipaje poslal míč do prázdné branky.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
Radek Vodrážka, trenér domácích: "Naší hru perfektně oživil střídající Brudna, který se i přes svůj nízký věk dokázal jednou gólově prosadit a další branku připravil pro Petra Škardu. Nejlepší hráč je proto z naší strany jasný."




Sestavy


SK Petřín Plzeň
J. Příhoda [-] - P. Papáček [-] , J. Hartl [-] (46. A. Brudna [-] ) , V. Lisý [-] , L. Zoubek [-] , M. Vohrna [-] (78. Z. Šimáně [-] ) , P. Škarda [-] , J. Levý [-] , P. Bednář [-] , P. Bendl [-] (65. M. Trojovský [-] ) , J. Motl [-] (84. P. Šmídl [-] )

TJ Rozvadov
M. Žipaj [-] - L. Čížek [-] , J. Viterna [-] , V. Mráček [-] , M. Šácha [-] , D. Gabčo [-] , P. Hána [-] (67. T. Landrgott [-] ) , M. Skopový [-] (59. F. Janda [-] ) , M. Bronec [-] , J. Horáček [-] , T. Kabourek [-]

ŽK: 74. A. Brudna - 52. J. Viterna , 83. T. Landrgott .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Homr Michal - VOLF Michal, RUDA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.