4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

18.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Špírek rozebral Holýšov.


Branky


0

V galapředstavení jinak hráče domažlického áčka se proměnilo utkání Holýšova proti Benfice, která si se svým soupeřem poradila 4:0.

 

Prohlédněte si fotogalerii Jiřího Pojara!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyběl klid

Od úvodní hvizdu ukazovala Benfika důvod, proč je na předních příčkách tabulky. Jediný problém ji činila předfinální fáze, kdy se občas až moc zbrkle zbavovala balónů, a přicházela tak o velké šance.

V jedné takové se ovšem po půlhodině hry objevil Jan Kubr, jehož střela ale orazítkovala pouze brankovou konstrukci. 

Na první gól si 120 diváků muselo počkat až do 41. minuty, kdy si na odražený míč po rohovém kopu počkal za vápnem Dominik Lešek a jeho utažená přízemní rána prošla houštinou těl nečekaně až do sítě. Za dohledu delegáta utkání, pana Pavla Královce, prvoligového rozhodčího, se mužstva odebrala do kabin za stavu 1:0.

Špírkův poločas

V 51. minutě předvedla Benfika parádní akci, když Tomáš Sova kolmicí vysunul Miroslava Špírka, který obešel gólmana Pavla Řezáče a přes zeď holýšovských obránců trefil přesně k tyči. Tentýž hráč poté předvedl další parádu v 71. minutě, když využil chytrou přihrávku střídajícího Majora, patičkou se parádně zbavil bránícího hráče a levačkou neuvěřitelně zakroutil balón na zadní tyč. 

Za svým neskutečným výkonem dal Michal Špírek třešničku v 73. minutě, když parádním centrem vysunul Jana Kubra, který špičkou kopačky usměrnil míč za záda zkoprnělého Řezáče.

Holýšov si za celý zápas nevypracoval jedinou šanci a horko těžko stíhal bránit rychlonohé mladé talenty z domažlické rezervy.

V závěru utkání mohl ještě zkompletovat obligátního bůra střídající Tomáš Lešek, ale skóre nakonec zůstalo zastaveno na cifrách 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Martin Steinbrücker, trenér domácích: "V prvním poločase jsme byli jasně aktivnějším týmem, ale šanci jsme proměnili až na konci poločasu. V druhém poločase už to bylo produktivnější a nakonec jsme i díky Špírkovi, který byl dnes rozdílovým hráčem, vyhráli."

FK Holýšov
Karel Míčka, trenér hostů: "Náš výkon byl hodně špatný, ve všech ohledech jsme mladíkům z Domažlic nestíhali, soupeř nás naprosto přejel. V prvním poločase jsme ještě trochu vzdorovali, ale v tom druhém bylo domažlické béčko už jasně lepší."



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
A. Bratanič [-] - D. Lešek [-] , M. Špírek [-] , T. Korelus [-] , L. Waldmann [-] (76. T. Lešek [-] ) , M. Hojda [-] , J. Kubr [-] (76. J. Kalný [-] ) , P. Kadlec [-] (66. I. Major [-] ) , T. Sova [-] (84. D. Žák [-] ) , P. Javorský [-] , M. Falout [-] (66. J. Korelus [-] )

FK Holýšov
P. Řezáč [-] - P. Trhlík [-] , P. Dostálík [-] (74. J. Vnouček [-] ) , T. Zelený [-] , D. Zavadil [-] , J. Valachovič [-] , M. Šobr [-] , P. Majlát [-] , M. Černohorský [-] , J. Hrádek [-] (68. R. Kraus [-] ) , S. Staněk [-]

ŽK: 42. P. Trhlík , 66. P. Majlát , 76. M. Šobr .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: HAVRÁNEK Martin - BOGDAN Gabriel, PICEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.