3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 12:30

18.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota si připsala první jarní body


Branky


0

Přeštice přijely na půdu sokolů s cílem prodloužit lhotský bodový půst, což se ovšem nepovedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kulový blesk

Lhota vlétla do utkání jako vítr a do vedení šla hned v páté minutě, kdy z křídla přehodil Jana Schimmera Adam Heller, který si tak připsal svůj první gól ve žlutém dresu. Ten samý hráč mohl po úniku přidat druhou branku, ale tentorkát byl přeštický gólman pozorný. Na další branku se muselo čekat do 26. minuty, kdy centroval kapitán Černý a gólman Schimmer vyboxoval míč v tvrdém souboji s Matějem Strejčkem pouze k Vladislavu Fialovi, který se sám před brankou nemýlil a zvýšil na 2:0. Do konce poločasu mohl skórem zahýbat jak Matěj Strejček, jehož střelu ale zblokovala hostující obrana, tak na druhé straně Ivan Blahoudek, jehož technická střela skončila pěkným zákrokem Lukáše Böhma.

Dusno i dva góly v závěru

Jasné vedení dodalo Lhotě klid na kopačkách a tempo zápasu na začátku druhé půle lehce opadlo.

 

Ke konci utkání přišla životní dvouminutovka Jakuba Kohouta, který se na hřiště dostal v 61. minutě, v 80. minutě nejdříve hlavou v přerušené hře udeřil do Pavla Bešty a o dvě minuty později ukázal své dovednosti z oblasti bojových sportů, kdy učebnicovým jumping roundhouse kickem sestřelil brankáře Schimmera. Svou pověst platného žolíka tsk tentokrát nepotvrdil a po dvou žlutých kartách se odebral směrem sprchy. 

 

Přeštické bránění vypadalo v posledních minutách utkání hodně ležérně, síly byly vrženy do útoku, čehož využil Zbyněk Černý, jenž si sebral přetažený centr, udělal si prostor ve vápně a zavěsil nekompromisně pod břevno. Čestného úspěchu se dočkali i hosté, když se ve skrumáži před brankou nejlépe zorientoval Jan Duchek a přízemní střela prošla až do sítě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Jaroslav Kluska, trenér domácích: "Utkání ovlivnila brzká branka, po které jsme začali udávat tempo hry a byli jsme jasně lepším týmem. Soupeř začal hrozit až ke konci zápasu, kdy na hřiště posílal další útočníky, ale vedení jsme uhájili."

FK ROBSTAV
Václav Uzlík, trenér hostů: "Utkání se podobalo tomu, které jsme odehráli na podzim u nás. Lhota hraje jednoduchý fotbal a my jsme se podruhé za sebou nedokázali s jejich přímočarostí a agresivitou vypořádat."



Sestavy


TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - V. Fiala [-] (61. J. Kohout [-] ) , O. Kotrnoch [-] (71. J. Záhrobský [-] ) , P. Nový [-] (77. V. Zelenka [-] ) , J. Hucl [-] , J. Horník [-] , Z. Černý [-] , M. Strejček [-] , A. Heller [-] (79. J. Šefl [-] ) , A. Král [-] , O. Král [-]

FK ROBSTAV
J. Schimmer [-] - J. Duchek [-] , J. Přibáň [-] (59. J. Pavlík [-] ) , L. Krs [-] , S. Turek [-] (73. V. Uzlík [-] ) - T. Přibáň [-] , Z. Sýkora [-] (64. P. Lambor [-] ) , I. Blahoudek [-] , M. Zdeněk [-] , V. Krušina [-] - P. Bešta [-]

ŽK: 80. J. Kohout , 87. A. Král - 22. J. Schimmer , 47. M. Zdeněk , 77. L. Krs , 79. I. Blahoudek , 80. P. Bešta . ČK: 82. J. Kohout .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Mazanec Marek - BUREŠ Jiří, PENA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.