0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 14:00

17.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolevec se výhrou nad Rapidem přiblížil nesestupovému pásmu


Branky


0

Jediná branka rozhodla duel Rapidu s Bolevcem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bolevecké rošády

Bolevecký program zaznamenal druhé derby během jednoho týdne. Po minulém kole, kdy bolevečtí vyzvali na svém domácím hřišti vedoucí Petřín, se v rámci 17. kola vydali na Doubravku, kde na ně čekal nažhavený Rapid, který do jara vstoupil výhrou 5:0 nad Svéradicemi.

 

Především Bolevec ale přes zimu doznal určitých změn. Z trenérské lavice zmizel dočasný trenér Petr Davídek, kterého oficiálně nahradil Michal Bublík, jeden z nejzkušenějších hráčů tamního klubu. Fakticky ovšem tým, který krutou zimu přečkal na hrozivém předposledním místě, najel na model "bez trenéra" a celý mančaft se snaží společnou silou zachránit účinkování v nejvyšší krajské soutěži i pro další sezónu. 

 

Utkání ovlivňoval po celých devadesát minut silný vítr, který v prvním poločase hnal do zad bolevecké hráče, kteří byli aktivnějším týmem. Po centru Dominika Štolleho přepustil nečekaně míč Martin Zítek na Michala Bublíka, který nikým neatakovaný vystřelil pouze do míst, kde se pohyboval zkušený Beke. Svou šancí také poté pohrdl Martin Zítek, který postupoval sám na Bekeho, ale rapidský gólman ukázal opět svou kvalitu.

Rozhodující branka

Rozhodující moment v utkání přišel v 52. minutě, kdy Michal Pelnář vybojoval balón a posunul ho do vápna na Davida Humpála, který z otočky prostřelil do té doby jistého Petra Bekeho. Domácí inkasovaný gól ještě více opařil a Bolevec mohl odskočit dokonce na rozdíl dvou branek, ale jinak výborně hrající Bublík odmítl výzvu Michala Pelnáře na zapsání se do listiny střelců. 

 

Domácí zmar ještě umocnilo vyloučení mladíka Šindeláře, který zastavil unikajícího Zítka na hranici pokutového území, za což se mu sudí Volf odměnil místenkou do sprch a hosté si již v poklidu dokráčeli pro cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Radek Černický, vedoucí hostů: "Dnešní výkon byl naprosto katastrofální. Za celý zápas jsme ani jednou nevystřelili na branku, Bolevec byl lepší, agresivnější, nahrál si a neproměnil ještě několik šancí. Z naší strany to byla velká katastrofa."

SSC Bolevec
Michal Bublík, hráč hostů: "Za dnešek chci celý tým pochválit, byli jsme po celý zápas lepší a máme zaslouženě tři body. V prvním poločase jsme hráli s větrem v zádech a druhého poločasu, kdy se strany otočili, jsem se trošku bál, ale my jsme i tak dokázali kontrolovat hru a dostat se do vedení."



Sestavy


SK Rapid Plzeň
P. Beke [-] - L. Hajšman [-] , T. Davídek [-] (82. P. Filipčík [-] ) , T. Janoch [-] (67. V. Pretzelmayer [-] ) , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] , M. Šimandl [-] , J. Buček [-] , P. Nový [-] , J. Šindelář [-]

SSC Bolevec
J. Körner [-] - D. Štolle [-] , J. Šanoba [-] , M. Pelnář [-] (90. L. Ficu [-] ) , D. Humpál [-] , O. Šnaider [-] , P. Greif [-] , M. Zítek [-] (72. M. Fictum [-] ) , M. Bublík [-] , J. Fryček [-] (23. J. Sušánka [-] ) , J. Hibler [-]

ČK: 76. J. Šindelář .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Volf Michal - HOMR Michal, RUDA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.