3:2p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 15:00

17.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luby pokořily Svéradice až na pokutové kopy


Branky


0

Na stovku diváků sledovalo sobotní klání Lub se Svéradicemi. A rozhodně se nenudili, však zápas po čtyřech brankách rozhodoval až penaltový rozstřel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky

V prvním jarním utkání Luby jen těsně podlehly soupeři z Domažlic a reputaci si chtěly napravit doma proti Svéradicím, které přes zimu dosadily na pozici trenéra kanonýra Beránka, jehož svěřencům se ovšem první utkání pod jeho taktovkou nepovedl a prohráli 0:5.

 

Domácí trenér Smolík ovšem musel řešit problémy se sestavou, ze které mu oproti prvnímu utkání vypadla hněd pětice hráčů v čele s Jeromem Colem, exotickou akvizicí v dresu Startu. To druhá strana řešila podobné problémy, kdy se na zápas dostavila již tradičně v malém počtu, tentokráte pouze s jedním náhradníkem do pole.

 

I přes chladnější začátek se skóre otevřelo již v 19. minutě, kdy si domácí Koželuh naskočil na rohový kop a hlavou poslal Luby do vedení. To zdvojnásobil o pár minut později, kdy si Jan Voráč převzal křížný pas Filipa Sýkory a prostřelil hostujícího Soukupa v brance. Následnou šanci na 3:0 zahodil Dominik Raišl, jehož pokus si cestu do sítě nenašel.

 

A tak se osmělili i hosté a ve 31. minutě bylo sníženo na rozdíl jediné branky, kdy se v souboji s domácím Vejskalem prosadil Stanislav Makovec.

 

 

Lubská křeč

Svéradičtí hráči o poločase vycítili šanci na první jarní body a v druhém poločase notně zabrali. Výsledkem bylo brzké vyrovnání, když se Kába prosadil pěknou dalekonosnou střelou a srovnal stav na 2:2.

 

Luby se nechtěli smířit s pouhým bodem a snažilo se odpovědět. Místy hodně křečovitá hra domácího celku ale nevedla k žádným výrazným šancím a hon za třemi body ještě více přibrzdilo vyloučení Filipa Sýkory, který se po druhé žluté kartě odebral do sprch. Brankovou konstrukci navíc ještě další povedenou střelou rozezvučel opět Roman Kába, ale když se ani jeho střela nevešla mezi tři tyče, musely rozhodnou až pokutové kopy. 

 

V nichž se jako přesnější střelci předvedli hráči domácího Startu, kteří si tak z toho utkání odnesli dva body.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby
Radek Pikhart, vedoucí domácích: "Dnešní výkon nebyl z naší strany úplně vydařený, ale celkem rychle jsme se dostali do dvoubrankového vedení. Celkově si ale myslím, že jsme možná soupeře trošku podcenili a nechali ho vyrovnat."




Sestavy


TJ Start Luby
J. Kalaš [-] - F. Sýkora [-] , M. Vejskal [-] , R. Švec [-] , A. Čížek [-] - V. Koželuh [-] , P. Čipera [-] , D. Raišl [-] (64. M. Hora [-] ) , J. Voráč [-] , K. Křížek [-] - K. Švátora [-] (85. M. Havlovic [-] ) -

FK Svéradice
M. Soukup [-] - R. Kába [-] , V. Brůha [-] , Z. Prokopec [-] , D. Károly [-] (46. A. Vachuška [-] ) , S. Makovec [-] , M. Klas [-] , M. Heřman [-] , S. Krejčík [-] , M. Jiřinec [-] , J. Sova [-]

ŽK: 10. K. Křížek , 15. F. Sýkora , 70. P. Čipera , 81. V. Koželuh - 68. S. Krejčík , 81. J. Sova . ČK: 72. F. Sýkora .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: LEGO Jan - ŠIMEK František, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.