1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 15:00

17.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezbrankový duel rozhodovaly až penalty


Branky


0

Vejprnicím vydržel nerozhodný stav proti Domažlicím po celých devadesát minut, a utkání tak dospělo až do penatlového rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mládí vpřed

Velmi pohledný fotbal se odehrál ve Vejprnicích, kam v rámci 17. kola zavítala Benfika z Domažlic. Šancí bylo na obou stranách dost, v hlavních rolích ovšem byli mladí brankáři obou týmů.

 

Aktivněji vstoupili do utkání hosté z Jiskry, ale jak šance Waldmanna, tak ani příležitosti Sovy a zejména Falouta z volného přímého kopu vyslyšeny nebyly.

 

Na druhé straně gól visel ve vzduchu například po individuální akci Adama Koláře, který se prosmýkl mezi domažlickými beky a jeho následná střela poté orazítkovala pouze tyč Lukáše Červeného, teprve 15letého gólmana domažlické Benfiky. Pár minut poté se opět mladičký Kolář prohnal po levém křídle, zatáhl míč do vápna a zpětnou přihrávkou našel pod sebou na penaltovém puntíku zkušeného Lukáše Paula, který ale nechal vyniknout mladíka v dresu soupeře. 

Šance nevyužity

Obrázek druhé půle byl prakticky k nerozeznání od té první. Vejprnice měly optickou převahu a dokázaly se dostávat i do šancí, mladý Červený ale ukazoval, že jeho věk není žádnou překážkou pro to, aby zazářil v zápase krajského přeboru. Hvězdný moment si připsal například proti Adamovi Frémundovi, jehož hlavičku z malého vápna zastavil výborný reflexivní zákrok. 

 

Když se už hosté do šance dostali, volalo to po gólu. Ovšem podobně jako v prvním poločase, tak ani v druhém nedokázal Lukáš Wladmann dopravit kulatý nesmysl do branky.

 

Rozhodnutí měl na kopačce v samotném závěru hostující kapitán Javorský, jehož úmysl o přehození ale mladý Jakub Vavrík výborně přečetl, a utkání tak rozřešily až pokutové kopy, ze kterých jako šťastnější vyšli domácí borci, kteří si pro sebe uzmuli bonusový bod navíc.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér domácích: "Bylo to bojovné a vyrovnané utkání dvou mladých mančaftů. Myslím si, že jsme byli lepším týmem, měli jsme víc šancí, ale nedokázali jsme ani jednu proměnit, takže asi zasloužená remíza."

TJ Jiskra Domažlice B
Martin Steinbrűcker, trenér hostů: "Remíza to byla spravedlivá, ale klidně to mohlo skončit 2:2 nebo 3:3. Na to, jak mladí gólmani se postavili do branek obou týmů, tak si myslím, že zachytali výborně. My můžeme děkovat Lukášovi Červenému, který nás podržel."



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - L. Paul [-] , A. Kolář [-] (64. D. Křen [-] ) , T. Kristl [-] (86. F. Heindl [-] ) , D. Svoboda [-] , J. Mašek [-] , A. Ufrémund [-] , K. Kýček [-] , Š. Havránek [-] , L. Rada [-] , P. Bárta [-]

TJ Jiskra Domažlice B
L. Červený [-] - I. Major [-] (69. A. Vlček [-] ) , D. Žák [-] (46. J. Korelus [-] ) , L. Waldmann [-] (78. M. Vísner [-] ) , M. Hojda [-] , J. Kubr [-] , P. Kadlec [-] , T. Sova [-] , P. Javorský [-] , M. Falout [-] , T. Korelus [-]

ŽK: 32. J. Mašek - 22. J. Kubr , 43. D. Žák , 90. J. Korelus .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Petrželka František - BÍNA Roman, MAZANEC Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.