M. Vohrna 34.
M. Vohrna 50.
L. Ulč 64. (vl.)
3:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 10:15

17.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřínu přisoudil tři body smolný vlastní gól


Branky


34. M. Vohrna , 50. M. Vohrna , 64. L. Ulč (vl.) - 55. O. Pavlas , 66. L. Pleško
0

Stříbro po celý zápas dotahovalo gólové manko, rozdílový gól si nakonec ovšem dalo samo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zvonkohra petřínské filharmonie

Petřín si od prvních minut vytvořil herní převahu a šance na sebe nenechaly dlouho čekat. 

 

Hostující Luboš Dolejš si ovšem očividně správně postavil tyče, do kterých se domácí trefovali jako na běžícím páse. Po sérii rohů jejich pachuť ochutnal Jaroslav Levý i Václav Lisý, další tyč nastřelil i Marek Vohrna. Svou šanci neproměnili ani hosté, když po akci Pleška musel zasahovat gólman Pfleger.

 

Ve 34. minutě to tam konečně spadlo. Marek Vohrna přiťukl Václavu Lisému, jehož střelu vyrazil Luboš Dolejš pouze na kopačky Marka Vorhny, který měl již úlohu lehkou. 

Rozhodl vlastní gól

Domácí nechtěli nechat nic náhodě a již v 50. minutě přidali druhou branku, kdy si vzal míč Marek Vohrna a po individuální akci přidal svou druhou branku v utkání. Hosté se snažili reklamovat ofsajd, ovšem marně. 

 

Pět minut nato se ale i oni dočkali úspěchu, když se po rohovém kopu Pleška trefil hlavou Ondřej Pavlas

 

Petřín opět odskočil soupeři v 64. minutě, kdy si centr Petra Bendla smolně srazil do vlastní sítě Lukáš Ulč, což se později projevilo jako klíčový moment celého utkání. Baník totiž dokázal již jen snížit, kdy sám zkušený Pleško trefil přesně z volného přímého kopu a zaskočený Pflegler musel lovit balón ze sítě.

 

Závěr zápasu patřil několika rohovým kopům hostujícího Stříbra, se všemi si ovšem domácí obrana poradila a drama již nedovolila. 



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
Radek Vodrážka, trenér domácích: "V prvním poločase jsme hráli dobře, ale bohužel z toho bylo pouze vedení 1:0. Druhý poločas byl sice hektičtější, ale nakonec to byla zasloužená výhra. I tak si ovšem myslím, že jsme to mohli uhrát trošku víc v klidu."

TJ Baník Stříbro
Radek Hřebík, kapitán hostů: "Šancí bylo spoustu, kdyby byl první poločas 4:2, tak se nikdo nediví. Ve druhém poločase jsme dostali podle nás tedy gól z ofsajdu, ale stejně jsme dokázali snížit, ale srazil nás vlastní gól na 3:1."



Sestavy


SK Petřín Plzeň
T. Pfleger [-] - J. Hartl [-] (75. Z. Šimáně [-] ) , V. Lisý [-] , J. Motl [-] (90. M. Trojovský [-] ) , M. Vohrna [-] (89. J. Vodrážka [-] ) , P. Škarda [-] (64. L. Zoubek [-] ) , J. Levý [-] , P. Bednář [-] , P. Bendl [-] (79. A. Brudna [-] ) , P. Papáček [-] , V. Světlík [-]

TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - L. Zaoral [-] , R. Dyk [-] , L. Pleško [-] , J. Korynta [-] (81. K. Blažek [-] ) , D. Tůma [-] , T. Bůžek [-] , L. Ulč [-] , O. Pavlas [-] , R. Hřebík [-] , A. Kohut [-]

ŽK: 36. M. Vohrna , 37. J. Motl , 49. J. Hartl , 80. J. Levý , 84. P. Papáček - 39. J. Korynta , 50. R. Hřebík , 79. L. Ulč , 92. L. Zaoral .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - HAVRÁNEK Martin, PICEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.