Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 13:30

25.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FK Vroutek je vítězem 1.B třídy sk. C Ústeckého kraje!


Branky


70. P. Špicar (p.) - 6. J. Baierl , 10. P. Chroust , 14. P. Chroust , 16. J. Baierl , 22. P. Chroust , 40. V. Levchenko , 75. P. Chroust , 85. P. Chroust
1

Drtivým vítězstvím si fotbalisré FK Vroutku zajistili kolo před koncem soutěže prvenství ve své skupině 1.B třídy. Poslední kolo na této skutečnosti již nic nezmění.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání v Chomutově proti Baníku Březenecká chtěli vroutečtí vyhrát a potvrdit tím svojí dominanci v celé sezoně. Za celé jaro poznali jen jedenkrát hořkost porážky s rivalem z Kryr a všechna ostatní mužstva porazila. Ať již v normální hrací době či na pokutové kopy. Tato vítězství jim přinesla takový bodový zisk, že mohli slavit první místo ve skupině již ve 25. kole soutěže.

 

V Chomutově nenechali od samého počátku nikoho na pochybách, kdo získá všechny body. Obrovský úvodní tlak a množství šancí v počátku zápasu dávalo předpoklad, jakým směrem se bude zápas vyvíjet. Již v 6.minutě začal brankostroj rozjíždět Baierl a společně se střelecky výborně disponovaným Chroustem nastříleli domácím již v prvním poločase pět branek. Tu šestou přidal ještě před koncem půle Levchenko a poločas skončil 6:0 pro Vroutek. V kabině už se mohlo bouchat šampaňským.

 

Ve druhém poločase pochopitelně již ubylo snahy na obou stranách a jedinými událostmi byl proměněný pokutový kop domácím Špicarem a alespoň čestný úspěch Březenecké a dvě další branky na závěr, které si ještě připsal Patrik Chroust. Ten si pěti zásahy v tomto utkání upevnil vedení ve střelecké tabulce skupiny a v posledním kole by mu mohl vzít titul již jen nějaký zásah z nebe. Další hráč vrouteckého prvního mužstva Jan Kukla je zároveň nejlepším střelcem okresního přeboru. Ve Vroutku se zkrátka urodili střelci !

 

Úspěšný závěr sezóny teď již jen zbývá dokončit na domácím trávníku proti Strupčicím a Vroutek může slavit jeden z největších úspěchů ve své klubové historii. Zda kromě vítězství ve skupině budou vroutečtí slavit i postup do A třídy, ještě není rozhodnuto a na verdikt vedení mužstva se čeká.

 

AUTOR: JAROMÍR HYKL



Ohlasy k zápasu



FK Vroutek
Libor Klíč (trenér): Do utkání v Chomutově jsme nastoupili s jediným cílem. Zvítězit a zajistit si tak před závěrečným kolem konečné první místo v tabulce. O motivaci mělo tedy celé mužstvo postaráno a na hřišti to bylo vidět. Věděli jsme, že domácí mají velké problémy v defenzívě s rychlostí a proto jsme vsadili právě na tuto kartu. A že to byla správná volba se ukázalo už v prvních pěti minutách, kdy jsme kromě nastřelené tyče zahodili i dvě šance při kterých běželi naši hráči sami na brankáře. V tu chvíli jsem měl obavy, aby nás za to domácí nepotrestali, což se naštěstí nestalo. Naopak ! Po povedených akcích jsme do poločasu nastříleli 6 branek a položili tak základ k vítězství v utkání . V úvodu druhé půle jsme si sice neodpustili slabší úsek hry, ve kterém domácí snížili s penalty, ale to bylo z jejich strany vše. V závěru jsme ještě přidali další branky a utkání v pohodě dohráli.



Sestavy


Baník Březenecká Chomutov
P. Novotný [-] - L. Wittman [-] , J. Hříbal [-] (46. P. Šimáček [-] ) , S. Svoboda [-] , D. Butaš [-] - D. Koutník [-] , J. Boček [-] (70. Z. Horváth [-] ) , K. Myšička [-] , P. Nový [-] - K. Myšička [-] , P. Špicar [-] -

FK Vroutek
M. Klíč [-] - J. Kukla [-] , P. Chroust [-] , V. Levchenko [-] (46. M. Balák [-] ) , J. Baierl [-] (68. J. Mülling [-] ) , M. Heinc [-] , J. Fedoriška [-] (78. V. Schieferdecker [-] ) , J. Balák [-] , J. Sulovský [-] , J. Vlček [-] , D. Haza [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: Novotný Jaromír st. - DUŠEK Jakub, MALEČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 6. 2017 10:26
Fanoušek, Fotograf - FK Vroutek | Ústecký | Louny
Omlouvám se za chybu v reportu - poslední zápas odehraje Vroutek se Strupčicemi a ne Spořicemi. Chybyčka se vloudila .... :-)