3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 13:30

24.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vroutek je opět o krok blíž k vítězství ve skupině I.B třídy!


Branky


0

Domácí urvali v penaltách bonusový bod. Více v reportáži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trefil se brankář

Zápas začal pro domácí velmi dobře. Již v první minutě překvapil brankáře Tuchořic Michal Klíč, hlavním povoláním brankář.  V minulém kole se rozehrál v rezervě a tentokrát nastoupil za A mužstvo a hned skoroval. To však bylo na dlouhou dobu vše, z čeho se mohli domácí hráči i diváci radovat. To co bylo ve všech předchozích zápasech předností vrouteckých hráčů, to znamená dokonalá organizace hry, ovládnutí středového prostoru a vypracovávání gólových šancí pro útočníky, to se v tomto zápase jakoby vytratilo. Těžko říct, zda to bylo horkem, či menšími změnami v sestavě, nebo něčím úplně jiným, ale hra se očividně nedařila a hráči se vesměs trápili svým výkonem. Naštěstí stále zústávala bojovnost, která se již Vroutku mnohokrát vyplatila. K trápení ještě přispěla vyrovnávací branka ve 36. minutě, kdy brankář Bezděk musel kapitulovat před Petrem Volkmanem. Hosté měli více ze hry a snažili se ještě o další branku, ale jejich snahu naštěstí přerušila píšťalka rozhodčího, která oznamila poločas zápasu.

 

Hosté srovnali i podruhé

Kdo čekal, že po poločase zatlačí domácí více na pilu, tak ten se nedočkal. Hosté nadále měli více míč pod kontrolou a teprve přibývajícími minutami se hra poněkud srovnala. V 69.minutě se podařilo skorovat kapitánu mužstva Miroslavu Heicovi a Vroutečtí se mohli radovat opět z náskoku jediné branky.  Radost trvala poUze do 72. minuty, kdy hostující Jiří Orszag opět srovnal skore. 2:2 a domácí museli ze sebe vymáčknout poslední zbytky sil k tomu, aby udrželi alespoň remizový stav, protože snaha o vítěznou branku byla tentokrát marná. Závěrěčný hvizd byl pro ně vysvobozením.

 

Penalty pro Vroutek

Došlo k penaltovému rozstřelu, který byl tentokrát infarktový a o vítězství domácích rozhodla až třináctá šťastná penalta a dva body poutují do Vroutku za vítězství 7:6 v rozstřelu. O konečné podobě čela tabulky budou muset rozhodnout domáci v zápasech na Březenecké a doma se Strupčicemi. Jisté je, že o druhé místo v tabulce už nemohou přijít.

 

AUTOR: Jaromír Hykl 

 



Ohlasy k zápasu


FK Vroutek
Libor Klíč (trenér): Dnes jsme předvedli jeden z nejhorších výkonů za poslední dobu. Víc než se soupeřem, jsme se prali sami se sebou, a celým utkáním jsme se doslova protrápili. I přes rychle vstřelenou branku nám ve hře scházela organizace a soupeři jsme nechávali příliš velký prostor ke kombinaci. Bylo to daleko víc o vůli, než o fotbalové lehkosti a jednoduchosti. Výsledné dva body jsou pro nás nakonec příjemné, ale v příštím velice těžkém utkání v Chomutově by takový výkon na dobrý výsledek určitě nestačil.




Sestavy


FK Vroutek
P. Bezděk [-] - J. Kukla [-] , P. Chroust [-] , V. Levchenko [-] , M. Klíč [-] , J. Balák [-] , M. Heinc [-] , J. Fedoriška [-] , Z. Machyna [-] , J. Zvoníček [-] , J. Sulovský [-]

Sokol Tuchořice
J. Spodniak [-] - T. Holán [-] , J. Orság [-] , P. Hoferica [-] , M. Malý [-] , M. Plánička [-] , P. Volkman [-] , J. Mlejnek [-] (90. M. Jarolím [-] ) , O. Plánička [-] , D. Bodnar [-] (83. T. Tománek [-] ) , O. Volkman [-]

ŽK: 68. J. Kukla , 69. M. Heinc , 86. J. Balák , 88. M. Klíč - 80. J. Spodniak , 89. J. Orság .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vlašič Miroslav - LUDVÍK Tomáš, MÍČ Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.