Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 13:30

23.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V napínavém zápase se po přestřelce nakonec radoval z bodů domácí Vilémov


Branky


0

Ve třiadvacátém kole I.B třídy přivítal Vilémov na své půdě Blažim. A tento zápas by se dal nazvat jako "Festival neproměněných šancí", které vilémovští fotabalisté nedokázali proměnit. A tak z jasného utkání udělali ke konci zápasu ještě drama se šťastným koncem pro domácí fanoušky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání sotva začalo a hned v úvodu zápasu se v dobré šanci ocitl domácí Roub, který otřel svou střelu o vnějšek tyče Zajícovi brány. O minutu později se ke střele dostal Kulich, který opět orazítkoval Zajícovu brankovou konstrukci, tentokráte břevno. V 5. minutě opět zvonila tyč Zajícovi brány, když střílel Kolda. Hosté se dostali do vážnější šance až v 8. minutě, když po rohovém kopu zůstal nehlídán v pokutovém území Suvák, ale ten svou hlavičku nedostal za záda domácího Šrámka. Ve 12. minutě se opět do velké šance dral domácí Roub, který ale místo rychlého zakončení levou nohou, si balón šteloval na pravou, čímž ztratil čas a jeho slabou střelu zablokoval hostující obránce. A tak v 15. minutě přišel trest v podobě gólů hostů - centrovaný balón z levé strany dostal do branky Suvák, kterému tři domácí obránci dělali diváky - 0:1.

 

Ve 22. minutě opět zvonila tyč Zajícovi branky, tentokráte běžel sám na branku Mach. Naštěstí ve 24. minutě zapřemýšlel Vejražka, který se uvolnil na levé straně, pronikl do vápna a rozdal balón pod sebe na penaltu volnému Kaškovi, který se nemýlil - 1:1. O tři minuty později se dostal do úniku Kolda, kterému žádný z obránců nestíhal, a předložil balón na malé vápno Kulichovi, který dostal Vilémov do vedení - 2:1. A v 29. minutě unikl opět Kolda hostujícím obráncům, ale v rozhodujícím momentu si balón ukopl a gólman Zajíc měl k balónu blíže. Ve 35. minutě dostal hostující levý obránce Hosnedl prostor, navedl si balón do středu hřiště a jeho nebezpečná střela letěla těsně nad Šrámkovu branku.

 

Ve 38. minutě spálil dvěstěprocentní šanci Kulich, na kterého zívala prázdná branka v čele s ležícím gólmanem. Toho na poprvé trefil, odražený balón se dostal zpět ke Kulichovi, a podruhé trefil ležícího gólmana. Po třetí již zasáhl obránce a odkopl balón do bezpečí. Ve 43. minutě mohlo být vyrovnáno, když nebezpečný závar před Vilémovskou brankou skončil nakonec rohovým kopem. V poločase mohl Vilémov vést výrazně větším rozdílem, ale nemohoucnost vstřelit branky určil stav 2:1.

 

50. minuta a do vápna domácích se dostal Čábelka, který nastřelil břevno. Nedáš = dostaneš se opět potvrdilo. V 51. minutě proměnil penaltu Svítil - 3:1. V 53. minutě se dostal ke střele Kolda, gólman Zajíc byl již vysoko z branky, a střelu podél něj vyrazil nohou. V 61. minutě se do šance dostali hosté, ale střela byla slabá a navíc mířila mimo Šrámkovu branku. Z následného protiútoku centroval z pravé strany po zemi na malé vápno Kulich, ale Kolda trestuhodně přestřelil. V 64. minutě se snažil z rohového kopu překvapit hostující Kobylák L. Šrámka v brance, když kroutil balón do branky na přední tyč - Šrámek se nachytat nenechal a vyrazil balón.

 

V 70. minutě dostal křižný balón na půlce Hosnedl, který byl osamocen a běžel až do vápna domácích, odkud propálil gólmana Šrámka - 3:2. O tři minuty později byl stav srovnaný, centrovaný balón z volného přímého kopu hlavičkoval Suvák do břevna, odražený balón se dostal k osamocenému Čabelkovi a ten prostřelil gólmana domácích - 3:3. V 78. minutě mohla jít Blažim do vedení. Pěkně kopnutý volný přímý kop z kopačky L. Kobyláka mířil do branky, ale Šrámek vytáhl skvělý zákrok.

 

V 82. minutě přišlo dlouho vhazování do pokutového území hostů, které prodloužil Kolda, a Vejražka trknutím do balónu hlavou dostal balón do sítě - 4:3. Těsně před koncem utkání podržel Vilémov Šrámek, který nohou vytáhl reflexivně balón mířící do branky. A tak v 89. minutě vyslal Kulich Koldu do úniku, ten ustál atak hostujícího gólmana a zakončoval do prázdné branky - 5:3.

 

AUTOR: MAREK KADLEC



Sestavy


TJ Sokol Vilémov
R. Šrámek [-] - P. Šperk [-] , P. Spáčil [-] , F. Vinopal [-] - J. Vejražka [-] , A. Roub [-] (46. L. Svítil [-] ) , J. Kothánek [-] , R. Kaško [-] - M. Kolda [-] , J. Kulich [-] - J. Mach [-] (66. J. Knop [-] )

FK Blažim
M. Zajíc [-] - L. Kobylák [-] , P. Šedivec [-] , P. Suvák [-] , J. Berka [-] , F. Kratochvíl [-] , M. Guláš [-] (26. P. Bartko [-] ) , L. Čábelka [-] , D. Hosnedl [-] , V. Hegenbart [-] , O. Kobylák [-]

ŽK: 40. R. Kaško - 44. P. Šedivec .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Matys Bohuslav - VLK Lukáš, JIRSÁK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.