Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 13:30

21.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vilémov po Meziboří počítá ztráty


Branky


0

V důležitém 21. kole domácí nedokázali zvítězit v přímém souboji o 12. místo v tabulce a podlehli Meziboří. Z utkání odešli o poločase zraněný Libor Svítil a Marek Kadlec, se kterým to vypadá na konec sezóny (zranění kolena).

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli...

Úvod utkání Vilémovu vyšel skvěle. Ve středu hřiště dostal míč Kadlec, který viděl nabíhajícího Koldu a krásnou kolmou přihrávkou ho poslal za obranu - 1:0. Uklidňující branka přišla hned v počátku utkání a domácí tak čekali, s čím přijde soupeř. Snažili se držet balón na nohou a kombinovat. Soupeř nakopával balóny na svého vyššího útočníka a ten se snažil něco udělat.

 

V 17. minutě kopal soupeř přímý kop, centrovaný balón propadl až ke gólmanovi Svítilovi, kterého atakoval hostující hráč. Od něj se dostal balón k volnému Frankovi a ten doklepl do prázdné branky - 1:1. Domácí se marně zlobili, že šlo o faul na brankáře a že branka padla z ofsajdu. Pokračovali ale ve své hře a nehleděli na okolnosti. V další šanci se objevil Kadlec, kterého za hranicí velkého vápna našel Kolda, ale střela mu vyšla na slabší levou nohu a neohrozila hostujícího gólmana. Poté dvakrát unikal po levé straně Roub, který ale neměl rychlost, aby si to namířil do pokutového území.

 

V 30. minutě přišel atak na gólmana Svítila podruhé, od stejného hráče, a stejné situace. Tentokráte ale rozhodčí písknul faul a ukázal Tomerlemu žlutou kartu. Gólman Svítil se jen těžce zvedal z trávníku, ale vydržel v brance do konce poločasu. A ve 35. minutě inkasoval gól z kopačky Švestky, kterého ho za sebou zapomněla obrana a Svítil nemohl vyběhnout z důvodu bolesti - 1:2. To bylo s góly z prvního vše. Za zmínku stojí už pouze zranění kapitána Kadlece, který šel do souboje nezpevněn a odneslo to koleno, ve kterém prasklo. Nyní budeme čekat na vyšetření od ortopeda, ale vypadá to na konec sezóny. 

Rozhodl povedený přímý kop

 Do druhého poločasu naskočil za zraněného Svítila Šrámek, a zraněného Kadlece nahradil Jelínek, který se postavil na hrot útoku ke Koldovi. Od začátku 2. poločasu jsme se hnali za vyrovnáním, a hru malinko vytháli. Soupeř se dostával na šanci z brejků. Branka přišla až v 74. minutě, kdy po rohovém kopu Kulicha dostal balón do branky Vejražka - 2:2. Když už domácí posledních deset minut šli za vítěznou brankou, dostal červenou kartu v 83. minutě Jelínek, který zabojoval a zastavil protiútok za cenu druhé žluté karty. Toho soupeř využil v 86. minutě, kdy po volném přímém kopu se dostal ve vápně k balónu Tomrle a prostřelil gólmana Šrámka rozhodující brankou - 2:3. Poté rozhodčí brzy utkání ukončil.

 

AUTOR: Marek Kadlec



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Vilémov
Marek Kadlec (hráč): "K utkání není co říct. Opět jsme se dostali do brzkého vedení, ale spornou brankou bylo vyrovnáno. Nebyli jsme horším týmem, ale nedokázali jsme vstřelit více branek. Hosté šli do vedení, když se nedomluvila obrana s gólmanem, který po předešlém faulu na něj nemohl bohužel vyběhnout a hostující útočník ho dokázal prostřelit. Pak pro mě asi 5 vteřin před koncem poločasu utkání skončilo, když jsem šel nezpevněný do souboje a prasklo mi v koleni. Druhý poločas jsem bohužel týmu nemohl pomoct a doufám, že vyšetření u doktora dopadne dobře - a ne verdiktem přetržený křížový vaz, což by bylo podruhé na stejném koleni..."




Sestavy


TJ Sokol Vilémov
L. Svítil [-] (46. R. Šrámek [-] ) - F. Vinopal [-] , J. Kothánek [-] , O. Trapp [-] , P. Šperk [-] - A. Roub [-] (76. J. Kulich [-] ) , R. Kaško [-] , M. Kadlec [-] (46. P. Jelínek [-] ) , J. Vejražka [-] - M. Kolda [-] , J. Mach [-]

SFK Meziboří
O. Kos [-] - J. Liboměrský [-] , M. Schläger [-] , J. Černík [-] , M. Fleischman [-] - V. Tomrle [-] (90. P. Kovařík [-] ) , J. Smola [-] , M. Frank [-] - K. Švestka [-] , D. Dao [-] (80. J. Bohata [-] ) - J. Bohata [-] (63. V. Nesper [-] )

ŽK: 33. M. Kadlec , 64. P. Jelínek , 76. O. Trapp , 81. M. Kolda - 14. M. Frank , 23. V. Tomrle . ČK: 83. P. Jelínek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠIMEČEK Libor - STUPKA Josef, ŠEFČÍK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.