Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 13:30

19.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

10.0

Jídlo

10.0

Hrací plocha

10.0

Zázemí

--

FOTO: Vroutek zvládl přestřelku s Novým Sedlem


Branky


4. V. Levchenko , 12. J. Sulovský (p.) , 19. P. Chroust , 64. P. Chroust - 21. J. Novák (p.) , 50. J. Sitár , 73. M. Hon
0

První mužstvo FK Vroutek navýšilo své bodové konto o tři body a prodloužilo dál sérii utkání bez porážky. Naposledy podlehlo 8. 10. 2016 v 7. kole s Černovicemi. Následovalo 11 zápasů bez prohry. Tato příjemná skutečnost je vynesla dočasně na první místo své skupiny 1.B třídy Ústeckého kraje. V záloze mají ještě jedno neodehrané utkání s Vejprty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sobotní zápas začal pro domácí velice dobře. Počáteční tlak a dobrá kombinace ve středu hřiště i souhra vrouteckých útočníků přinesla tři rychlé branky. Již ve 4. minutě skoroval do prázdné branky Vadym Levchenko a ve 12. minutě nařídil rozhodčí pokutový kop za faul v trestném území. Penaltu bezpečně proměnil Sulovský. Další skvělá spolupráce Pelikána a Chrousta přinesla třetí branku a v 19. minutě měli domácí pohodlný náskok tří branek. Bohužel již za dvě minuty na to, byla nařízena penalta tentokrát proti domácím, rovněž za faul na utočníka a Novák z Nového Sedla snižil na 3:1. Od této chvíle se domácím začalo méně dařit a počáteční lehkost z jejich kopaček zmizela. Ve 35. minutě musel odejít stoper Vlček a nahradil ho Baierl. Středová formace domácích se zadrhávala a rovněž obrana vyrobila několik chyb. Skore se však do poločasu neměnilo.

 

Po změně stran k očekávanému zlepšení domácích nedošlo a naopak Sedlo vstřelilo v 50.minutě kontaktní branku když Sitár snižil na 3:2 pro Vroutek. Domácí začali tušit, že k zisku všech bodů budou muset zařadit vyšší rychlostní stupeň a svou hru zpřesnit. Hra se v této fázi utkání vyrovnala a diváci byli svědky urputných soubojů o každý míč. V 64. minutě předvedl Jakub Pelikán skvělou akci, když si zpracoval přesnou přihrávku, po pravé straně se dostal až k hostující brance, dvě zasekávačky vyřadily ze hry dva obránce a bezmocný brankář Vávra jen sledoval přesnou přihrávku na Chrousta, který bezpečně zavěsil. Opět vedení Vroutku o dvě branky.

 

Hosté se však nevzdávali a po rohovém kopu v 73. minutě opět snížili na 4:3. Dlouhé minuty do konce a obava domácích o ztrátu téměř vyhraného zápasu. Bojovnost a nasazení však přinesla úspěch a vyrovnávací branka se již nekonala. Těsné, ale zasloužené vítězství.  Ztráta koncentrace po tříbrankovém vedení se již však objevila v druhém domácím zápase a s kvalitnějším soupeřem by se to nemuselo vyplatit. V příštím kole zajíždí FK Vroutek do Černovic k pravděpodobně klíčovému zápasu jarní části soutěže. Každý bod z hřiště soupeře by byl pro Vroutek bodem zlatým.

 

Autor: Jaromír Hykl



Ohlasy k zápasu


FK Vroutek
L. Klíč (trenér): Do dnešního utkání jsme šli s cílem napadat soupeře už při rozehrávce a tím ho donutit k chybám. To se nám v prvních 20-ti minutách povedlo na výbornou a výsledkem bylo snadné vedení 3 : 0. Bohužel nás takto náročný způsob hry spoustu sil a bylo to znát. V dalším průběhu jsme byli jsme nedůslední v osobních soubojích a pozdě jsme ve svých prostorech dostupovali hráče. Tím jsme umožnili soupeři dostat se do zápasu, a až do konce jsme o vítězství museli tvrdě bojovat. Do budoucna je potřeba se zaměřit na to, abychom dokázali takto dobře rozehrané utkání takticky, herně i kondičně zvládnout s daleko větší herní dominancí, než tomu bylo dnes.




Sestavy


FK Vroutek
M. Klíč [-] - J. Kukla [-] , P. Chroust [-] , J. Pelikán [-] , J. Fedoriška [-] , V. Levchenko [-] , R. Pelikán [-] , J. Zvoníček [-] (62. M. Veselský [-] ) , J. Sulovský [-] (79. M. Heinc [-] ) , J. Vlček [-] (35. J. Baierl [-] ) , D. Haza [-]

Nové Sedlo
D. Vávra [-] - J. Haštaba [-] , M. Hon [-] , R. Loos [-] - J. Holák [-] , J. Sitár [-] , J. Novák [-] , J. Krupička [-] , M. Kohout [-] (70. L. Varga [-] ) - J. Jarolím [-] , J. Černý [-] (86. D. Kačenák [-] )

ŽK: 22. R. Pelikán - 33. M. Hon , 54. J. Jarolím .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Formánek Tomáš - HOLLY Martin, MOLLINGER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.