Baník vyhrál ve Vilémově, nebylo to však zadarmo


Branky


0

Velká nepříjemnost potkala hostujícího Petra Minaříka, který si těsně před koncem prvního poločasu zlomil nohu a musel být převezen do nemocnice. Hosté i pro něj po změně stran překlopili misky vah na svou stranu a vybojovali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání z pohledu domácího mužstva

V osmnáctém kole I.B třídy zajížděl na naší půdu Baník Březenecká Chomutov. Baník v minulém kole vyhrál 4:0 na Ervěnicemi-Jirkovem "B", zatímco my podlehli na půdě Tuchořic 4:2. V prvním utkání na podzim vyhrál Chomutov 5:2, když jsme zcela odpadli ve druhém poločase a ztratili vedení 1:2. V sobotním utkání byl cíl jasný, bodovat a odskočit v tabulce Meziboří a Vejprtům (Meziboří ale porazilo na domácí půdě v neděli první Černovice a dostalo se v tabulce před nás na 12. místo).

 

Do utkání jsme vlétli aktivně a už v 6. minutě nacentroval Kulich do vápna a tam vstřelil branku Libor Svítil, navrátilec do sestavy po operaci kolena, když si míč zpracoval na prsou a následně prostřelil hostujícího gólmana. Ale o pět minut později bylo vyrovnáno, když na centrovaný balón Nového z přímého kopu na přední tyči hlavičkoval osamocený Boček - 1:1. Opět hloupá branka, laciná, které dostáváme poslední dobou velice často! Hra byla vyrovnaná, do útočných akcí jsme se dostávali přes útočnou dvojici Kolda-Kulich, kteří zatápěli hostující obraně. Ale bohužel z vytvořených brankových příležitostí se žádná neproměnila.

 

Hosté hrozili z přímých kopů, nejprve z pravé strany orazíkoval pravou tyč Nový, o chvíli později z levé Minařík. Ale vedoucí branku jsme vstřelili my, když Kadlec vybojoval balón uprostřed hřiště, vyslal po lajně Koldu a ten nacentroval do vápna na Kulicha, který prostřelil hostující brankáře - 2:1. Vedení nám ale zase nevydrželo dlouho, a opět po chybě jsme inkasovali. Zdánlivě ztracený balón se snažil chytit Trapp, a balón dokonce i zastavil na autové čáře, ale bohužel jen pro hostujícího hráče, který si míč vzal a našel ve vápně volného Minaříka, který prázdnou brankou nepohrdl - 2:2.

 

Ve 42. minutě musely oba týmy nuceně střídat kvůli zranění, když se v souboji o balón před naším pokutovým územím střetli hráči holeněmi. Oba se snažili zasáhnout balón, který jim byl třetím hráčem vypíchnut, a plnou silou do sebe kopli. Hostující Petr Minařík odjel sanitkou do nemocnice se zlomenou nohou, tímto mu přejeme brzké uzdravení a brzký návrat na plac! Díky tomuto zranění se protáhl první poločas, ale v něm se již nic nestalo a tak skončil 2:2. Můžeme litovat neproměněných šancí, díky kterým jsme mohli být ve vedení, a také laciných gólů, které jsme dostali. 

 

Ve druhém poločase byli hosté výrazně lepší a dokázali běhat po celé utkání. Lepší fyzická kondice v této soutěži hraje výraznou roli. Ale třetí gól jsme opět darovali soupeři sami, a to po chybě zkušeného Klímy, hostující hráč pak neměl problém prostřelit gólmana Šrámka - 2:3. Na toto vedení jsme již nedokázali nijak odpovědět a inkasovali ještě jednou. Z přímého kopu se krásně trefil hostující kapitán Petr Nový a stanovil konečné skóre na 2:4.

 

Autor: Marek Kadlec



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Vilémov
Marek Kadlec: "Z pěti jarních utkání jsme stejně jako na podzim, získali pouhé dva body, a to je hodně málo. Tým pomýšlející na záchranu se k tomu staví jinak, viz. Meziboří. To posílilo přes zimu, potrénovalo kvalitně a nyní z toho úročí. Již má 13 bodů a dostalo se na 12. místo tabulky, když před začátkem jarní části bylo na posledním místě. Před sebou máme ještě spoustu utkání, ve kterých musíme bodovat, abychom mohli reálně pomýšlet na záchranu této soutěže."




Sestavy


TJ Sokol Vilémov
R. Šrámek [-] - A. Roub [-] , P. Klíma [-] , J. Mach [-] , O. Trapp [-] , F. Vinopal [-] , J. Kulich [-] , L. Svítil [-] , M. Kolda [-] , M. Kadlec [-] (42. J. Knop [-] ) , R. Kaško [-]

Baník Březenecká Chomutov
L. Berthold [-] - S. Svoboda [-] , J. Hříbal [-] , T. Hyneš [-] (46. P. Šimáček [-] ) - P. Nový [-] , J. Boček [-] , K. Myšička [-] , D. Koutník [-] - P. Špicar [-] , P. Minařík [-] (42. L. Wittman [-] ) - K. Myšička [-] (75. Z. Horváth [-] )

ŽK: 27. L. Svítil , 51. J. Mach , 61. R. Kaško , 75. J. Knop .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HEJL Jakub - BUDSKÝ Václav, ČERVENÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.