Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2017 17:30

18.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slovan Vejprty nestačil na lídra tabulky FK Vroutek


Branky


0

Přečtěte si reportáž ze zápasu i s fotkami od Jaromíra Hykla!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dohrávka 18.kola svedla dohromady první a poslední tým tabulky 1.B třídy skupiny C. Favorit byl jasný a nic než vítězství si vroutečtí nepřipouštěli. Obraz hry v prvních dvaceti minutách však nepřipomínal, že hraje první s posledním. Slovan tlačil na pilu, lépe využíval domácího, většího hřiště a vytvářel si gólové šance, které vroutečtí složitě odvraceli. Hosté se nemohli probudit ze své letargie a teprve po obdržené brance ve 20. minutě, kterou vsítil Hudec Jakub zjistili, že jim vítězství do náruče samo nespadne. Začali konečně hrát svoji hru, založenou na dobré kombinace se smrtelnými ranami útočníků. Záložní trojice Zvoníček, Sulovský a Baierl začla zásobovat přesnými nahrávkami útočné trio Chroust, Pelikán a Levchenko a skóre se začalo brzy měnit.

 

Gólovou hitparádu začal však stoper Heinc, který po faulu na Pelikána kopal trestný kop a jak je jeho zvykem, opět se nemýlil. Ve 32.minutě bylo vyrovnána a obraz hry se výrazně změnil. Hned z další akce našel Chroust Sulovského ve výborné pozici a hosté se ujali vedení. To už nepustili z rukou do konce zápasu .Domácí po výborném začátku zvadli a již se nedokázali nastartovat. Ještě do poločasu obdrželi další dva góly od Baierla ve 40. minutě a po samostatné akci pečetil ve 45. mminutě poločasový výsledek svoji první brankou zápasu Chroust. 1:4 a zápas byl víceméně rozhodnut.

 

 

Hned po začátku druhého poločasu se v 50. minutě opět trefil nejlepší střelec soutěže Patrik Chroust a za dvě minuty na to, dal rovněž svoji druhou branku v zápase Baierl, který dorážel po trestném kopu Sulovského. Další minuty byly minuty Vadyma Levchenka. V 56.minutě krásným obloučkem přehodil brankáře Farkaš a ten lovil po sedmé míč ze své sítě. Po přihrávce Baierla se Levchenko znovu uvolnil a osmou brankou v 64. minutě vyhnal Farkaše z domácí branky. Vystřídal ho mladý Onder, ale ani ten neudržel čisté konto. Ještě třikrát musel kapitulovat a to dvakrát po akcích Chrousta v 69. a v 88. minutě a jednou si vystřelil i Jan Kukla, pro změnu nejlepší střelec okresního přeboru.

 

Svůj zápis si udělal v 77. minutě, kdy proměnil přihrávku Levchenka. Brankové konto uzavřel opět Sulovský v 88. minutě stanovil konečný účet na 1:11. Domácí statečně vzdorovali po celý zápas, ale proti dobře rozjeté lokomotivě z Vroutku neměli tentokrát šanci. Výsledek je pro ně trochu krutý, ale zase je chvályhodné, že ani hosté zápas nevypustil po jasném vedení a hráli fotbal až do samotného konce. Dobře si zatrénovali a našetřili trochu sil na další mistrovské utkání, které je čekalo již v neděli. Čekalo je Meziboří na svém hřišti , což bude pravděpodobně složitější zápas.

 

 AUTOR: Jaromír Hykl

 



Sestavy


TJ Slovan Vejprty
P. Farkaš [-] (66. M. Onder [-] ) - V. Jindra [-] (58. J. Fillaus [-] ) , J. Jenč [-] , R. Marančák [-] , A. Pop [-] - M. Budský [-] , J. Jansa [-] - T. Keil [-] (62. S. Domingos [-] ) , L. Souček [-] (54. B. Hoffman [-] ) , J. Hudec [-] - P. Hablawetz [-]

FK Vroutek
P. Bezděk [-] - J. Balák [-] , J. Kukla [-] , L. Klíč [-] (30. P. Chroust [-] ) , J. Pelikán [-] (60. V. Schieferdecker [-] ) , J. Baierl [-] , M. Heinc [-] , V. Levchenko [-] , J. Zvoníček [-] , J. Sulovský [-] , D. Haza [-]

ŽK: 31. P. Farkaš , 41. J. Jenč , 41. J. Hudec - 47. P. Chroust , 73. V. Schieferdecker .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Javorek Jiří - MALEČEK Martin, MENŠÍK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.