Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 13:30

17.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Pelikán hattrickem dopomohl Vroutku v devítigólovém zápase k výhře


0

Ke svému dalšímu domácímu zápasu nastupovali hráči FK Vroutek s vědomím, že jejich soupeř FK Blažim byl jediný tým, který je na podzim venku porazil. V Blažimi prohrál Vroutek ve 4.kole 2:5. Rovněž nedělní utkáni s Kláštercem, při kterém si všichni hráči sáhli až na dno svých fyzických sil, zanechalo svou stopu na formě domácích. Naštěstí pro ně se do sestavy vrátila útočná vozba domácích v podání hráčů Pelikána a Chrousta...

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Perfektní začátek domácích

Začátek zápasu tak byl ve znamení soustředěného výkonu domácích. Snažili se přesně plnit pokyny trenéra a již záhy se to projevilo na skóre zápasu. V 5.minutě skóroval Baierl po akci Pelikána a Chrousta. Netrvalo dlouho a Pelikán J. a Levchenko proměnili své šance. 17.minuta Pelikán 2:0, 18.minuta, klička Levchenka na brankáře hostů a 3:0.

 

Zdálo se, že zápas je rozhodnut a domácího v pohodě dotáhnou do vítězného konce. Toto zdání se dostalo i do podvědomí hráčů a mužstvo polevilo ve svém výkonu. Projevilo se to snížením na 1:3 ve 30. minutě, kdy se Onuščák sám objevil na vápně a přesnou střelou překonal brankáře M.Klíče. Hned vzápětí mohli jít domácí do dvoubrankového náskoku, když za faul na Chrousta byla nařízena penalta. Baierl však nabídnutou šanci odmítl a brankář Zajíc jeho nezdařenou střelu vyrazil. Vzápětí na to se hosté dostali do kontaktu a Lenkvík střelou z dálky snížil na 3:2. Domácím se podařilo brzy odskočit zpátky na rozdíl dvou gólů. Ve 36. minutě proměnil Pelikán přihrávku Levchenka ve čtvrtou branku. Poločas  skončil 4:2 pro domácí.

 

Chroust s Pelikánem odmítli drama

Druhý poločas začal tlakem hostů z Blažimi a ten zúročili již v 53. minutě, po chybě obrany, kterou využil opět Onuščák, byl stav 4:3. To však již bylo všechno, co se hostům podařilo.

 

Domácí v sobě našli zbytek posledních sil a odvrátili nebezpečí ztráty bodů.V 55.minutě unikl po pravé straně Baierl, nahrál do vápna a Chroust se nemýlil. 5:3. V 57. minutě pálil z hranice velkého vápna Hazo a míč zaduněl na břevnu Zajícovy branky. V 60. minutě kopali domácí rohový kop, který usměrnil Pelikán hlavou do branky. Byla to jeho třetí branky v zápase a to ještě jeho střela v 87. minutě skončila na břevně.

 

Domácí se ještě snažil dosáhnou sedmou brankou a splnit tak svůj limit sedm branek do sítě hostů v domácím zápase. To se již nepovedlo. Utkání mělo zajímavý průběh. Sympatické na hře hostů bylo, že se za žádného stavu nevzdávali a produkovali stále útočný, nebezpečný fotbal. Kladem domácích byla opět jejich tradiční bojovnost a skutečnost, že se jim podařilo vždy odskočit z kontaktního stavu na rozdíl dvou branek. Překonali útlum, který přišel po jejich třetí brance a včas si uvědomili, že vítězství jim do klína nespadne samo, ale že budou muset zabrat až do konce zápasu.Šest velikonočních kraslic v síti hostů jim bylo odměnou a blažimští si z Vroutku odváželi bohatou výslužku!

 

AUTOR: JAROMÍR HYKL

 



Ohlasy k zápasu


FK Vroutek
Libor Klíč (trenér): "V dnešním utkání jsme kromě prvních 20 minut nepodali dobrý výkon. Určitě se na nás podepsalo otáčení výsledku v minulém kole v Klášterci, kde si kluci sáhli až za hranici svých fyzických sil a v dnešním utkání to bylo znát. Za stavu 3:0 jsme přestali hrát tak, jak jsme si řekli a začali jsme si zápas sami komplikovat. Naše přechodová fáze byla z naší strany strašně pomalá, bez odvahy přejít přes soupeře a vytvořit tak v útočné fázi přečíslení. Nakonec jsme ale silou vůle soupeře udolali a za to je potřeba celé mužstvo pochválit. "




Sestavy


FK Vroutek
M. Klíč [-] - J. Sulovský [-] (87. V. Schieferdecker [-] ) , P. Chroust [-] , J. Pelikán [-] , J. Baierl [-] (65. M. Veselský [-] ) , M. Heinc [-] , J. Fedoriška [-] , V. Levchenko [-] (80. J. Mülling [-] ) , R. Pelikán [-] , J. Vlček [-] , D. Haza [-] (85. J. Balák [-] )

FK Blažim
M. Zajíc [-] - M. Guláš [-] , L. Čábelka [-] (75. H. Nájemník [-] ) , K. Cinoltr [-] (46. J. Berka [-] ) , F. Kratochvíl [-] , V. Hegenbart [-] , D. Onuščák [-] , O. Kobylák [-] , D. Hosnedl [-] , K. Lenkvík [-] , T. Svoboda [-]

ŽK: 42. J. Baierl - 31. T. Svoboda .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Doubek Tomáš - ŠMÍD Jiří, FLADE Jens.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.