4:2
(1:1)
19. R. Kaško
65. M. Kadlec (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 13:30

17.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuchořice si poradily s Vilémovem i podruhé v sezóně


Branky


15. M. Malý , 59. T. Holán , 62. P. Volkman , 73. P. Volkman - 19. R. Kaško , 65. M. Kadlec (p.)
0

V sedmnáctém kole I.B třídy zajížděli hráči Vilémova na půdu pátých Tuchořic. Na domácí půdě prohráli 1:3, když jsme neproměnili řadu šancí a Tuchořičtí je pak přehráli svými zkušenostmi. Druhé utkání opět neodehráli zápas v plné sestavě, když chybělo mnoho hráčů základní sestavy. V případě nejhoršího byl na lavici náhradníků připraven i Libor Svítil, který je dva týdny po operaci kolene. V Tuchořicích čekalo hosty čekalo poměrně malé hřiště, které je jedné strany do kopce. Navíc foukal i dost vítr, což se také projevilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas z pohledu hostujícího týmu

První poločas jsme hráli z kopce a s větrem v zádech. Do zápasu jsme šli s tím, že musíme dřít, bojovat a spoléhat na brejkové situace. To vše se nám dařilo, u odražených balónů jsme byli první, na míči jsme byli aktivní a v útoku zatápěl domácím aktivní a rychlý Kolda. Pro změnu naší obraně zatápěla domácí útočná dvojice Holán-Orság, kteří vetšinou na hraně ofsajdu zabíhali za naší obranu. První branku jsme ale inkasovali my, a to v 15. minutě. Po nedůrazu a špatné domluvě na pravé straně se prosadil domácí záložník - 1:0.

 

Vzápětí na to mohlo být srovnáno, když jsme domácí zmáčkli na vlastní půlce, Kolda presoval stopera, který chyboval, balón se dostal ke Kadlecovi a ten běžel sám na domácího gólmana. Kličkou podél gólmana se mu odkryla prázdná brána, ale bohužel střelu měl již na dlouhou nohu a balón šel těsně vedle tyče. V presinku jsme pokračovali, a v 19. minutě se vyplatilo. Mach běžel s Kaškem proti jednomu obránci, a prvně jmenovaný přihrával Kaškovi před prázdnou bránu - 1:1.

 

Nadále jsme byli aktivní, ale bohužel bez šancí. Měli jsme i dost přímých volných kopů, ze kterých ale nebylo nic. Pouze z jednoho se trefil za pomoci větru Vejražka přímo do břevna, ale balón se odrazil bohužel za bránu. Domácí měli také nebezpečný přímý kop, ale balón letící do brány si vyrazil nechtíc domácí hráč. To bylo z prvního poločasu vše. 

 

V druhém poločase jsme očekávali, že to bude těžké. Domácí hráli z kopce a v zádech měli pomoc větru. A také od začátku druhé půle byli lepším týmem. Vytvářeli si šance, ale vše pochytal gólman Šrámek. Poté přišla rozhodující tříminutovka, která rozhodla zápas. Nejprve přišel v 59. minutě centr z pravé strany, a ve vápně hlavičkoval sám domácí útočník - 2:1. O tři minuty později přišel centr naopak z levé strany, a druhý domácí útočník ve skluzu dokázal dostat míč do brány - 3:1.

 

V 65. minutě vykřesal naději z penalty Kadlec, která se kopala po faulu na Koldu, který neustále zatápěl domácí obraně - 3:2. Chvíli na to mohl vyrovnat Kolda, který po krásné individuální akci střlílel z hranice velkého vápna bohužel těsně mimo branku. A tak v 73. příšlo nedorozumnění mezi Klímou a Kadlecem, kdy druhý jmenovaný vhazoval aut, který letěl na hlavu Klímy a od něj zpět  do autu. Domácí rychle vhodili a brejk dokonale využili. Domácího útočníka ale vychytal Šrámek, ale bohužel se balón odrazil zpět ke střílejícímu hráči a ten do prázdné brány určil konečný výsledek 4:2 pro domácí. Konec již odehráli domácí zkušeně s balónem na svých kopačkách.

 

Autor: Marek Kadlec



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Vilémov
M. Kadlec: "Na utkání jsme jeli ve velmi oslabené sestavě, ale i tak jsem věřil, že se dokážeme 'kousnou' a pořádně zabojovat. To se nám v první půli dařilo, řekl bych, že jsme byli i lepším týmem. Ale opět nís srazí hloupá chyba, ze které inkasujeme. Naštěstí jsme ihned dokázali na výsledek odpovědět. Ale to jsem mohl už já, když jsem neproměnil šanci jeden na jednoho. Naštěstí se to podařilo Romanovi a to brzo po inkasované brance. Více šancí jsme neproměnili a tak stav utkání po půli byl 1:1. V druhé půli jsme věděli, že to bude hodně těžké. I tak jsme se docela drželi, ikdyž domácí byli lepší. A zase, hloupé chyby, když nedokážeme uhlídat centrované míče, a inkasujeme z nich. Nejprve z jedné strany, pak ze druhé. Bohužel, to asi rozhodlo zápas. Pak jsme snížili z penalty, a mohli ještě vyrovnat. Ale mojí chybou jsme pak z brejku dostali čtvrtý gól a bylo hotovo. Toto byl zápas, kdy jsme na nějaký ten bod měli. Ale musíme se zvednout a vyhrát hlavně všechny domácí zápasy, kde jsme úplně jiný tým. Chybí nám dost hráčů základní sestavy, a to je znát. Mít na střídačce 3-4-5 hráčů, kteří by dokázali oživit hru ve druhém poločase, vypadaly by ty výsledky úplně jinak. Bohužel."



Sestavy


Sokol Tuchořice
M. Pavlas [-] - T. Holán [-] , J. Orság [-] , P. Hoferica [-] , P. Valenta [-] (61. M. Jarolím [-] ) , M. Plánička [-] , M. Malý [-] (80. L. Adam [-] ) , J. Mlejnek [-] , O. Volkman [-] (46. P. Volkman [-] ) , F. Bureš [-] , T. Tománek [-] (7. O. Plánička [-] )

TJ Sokol Vilémov
R. Šrámek [-] - M. Kolda [-] (75. J. Kubíček [-] ) , J. Mach [-] , M. Kadlec [-] , A. Roub [-] , J. Vejražka [-] , R. Kaško [-] , P. Klíma [-] , P. Šperk [-] , E. Vaškovič [-] , F. Vinopal [-]

ŽK: 33. M. Malý , 64. F. Bureš - 4. P. Šperk , 72. M. Kolda .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kolátor Petr - ZITKO Josef, MECL Marcel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.