3:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 13:00

16.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vilémov si zajistil v penaltách dvoubodový zisk


Branky


58. M. Kolda , 66. A. Roub - 28. P. Míček , 82. O. Svída
0

Marek Kadlec nám za domácí celek zaslal prostřednictvím registrované sekce reportáž z utkání

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve třetím jarním utkání, celkově 16.kole I.B třídy, jsme přivítali na domácí půdě celek z Kryr. Celkově čtvrtý tým tabulky, se kterým jsme na podzim prohráli 3:1 na jeho půdě, když jsme dostali lekci z produktivity. Naše neschopnost střílet branky nás stála body, a domácí tak slavili 3 body. Zpět k dnešnímu utkání, ve kterém jsme museli už bodovat, jelikož v prvních dvou jarních kolech jsme obě utkání prohráli. Do branky se postavila nová posila - 53 letý Rudolf Šrámek, který se výraznou měrou podílel na zisku dnešních bodů! Po operaci se do sestavy vrátil i Jan Knop, který odehrál celé utkání. V nejsilnější sestavě to opět nebylo, ale ne každý zápas se dokážeme sejít v nejlepším možném složení. První poločas z naší strany vypadal asi následovně - jako kdyby nikdo fotbal v životě nehrál. Kryry byli celý poločas lepší, a také ve 28. minutě šli do vedení 0:1.

 

Před tímto gólem také ale vychytal hostující hráče Šrámek, který v tváří tvář jeden na jednoho vytáhl střelu na rohový kop. Marně vzpomínám, jestli jsme měli v první půli vůbec nějakou vážnější šanci. Hráči Kryr měli na vše čas, měli jsme je od sebe daleko, odražené balony sbírali a rozehrávali. Díky tomu také proběhla o poločasové přestávce v kabině bouře od trenéra Klímy, a dá se říci, že to trochu pomohlo. Sice jsme prospali začátek druhého poločasu, ale to nás nakoplo a pomalu se začala přelévat iniciativa zápas na naší stranu. Hráče jsme neměli daleko od sebe, a tak Kryrští neměli moc času něco vymýšlet. Sem tam zafungovala i kombinace, a vytažený útočník Kolda dokázal prodat ze sebe to nejlepší - svou rychlost a jeden na jednoho. První branku vstřelil Kolda v 58. minutě, když z autového vhazování Kadlec na nic nečekal a přihrávkou z první ho vyslal do úniku, a Kolda si ve vápně poradil se dvěma obráncia prostřelil hostujícího gólmana - 1:1.

 

Obdobná situace se opakovala v 66. minutě, když z brejku utekl Kolda hostující obraně a předložil balón před prázdnou bránu Roubovi, který ve skluzu dokázal dostat balón do sítě - 2:1. V 67. minutě se dostal na hřiště zkušený Klíma, který se postavil do středu zálohy ke Kadlecovi a Kulich se posunul do útoku. Tato změna měla přinést klid a kombinaci na naše kopačky, abychom udrželi vedení. To se nám dařilo až do 82. minuty, když žádný z našich obránců nedokázal zastavit průnikovou přihrávku do vápna, a hostující hráč dokázal vybojovat balón a poslat ho přesně k tyči, kam domácí gólman neměl šanci dosáhnout - 2:2.

 

Rozhodnout mohl Kulich, který unikl hostující obraně z kraje hřiště, ale nedokázal prostřelit hostujícího brankáře, a tak se závěrečným hvizdem rozhodčího skončilo utkání remízou 2:2, a každý tým si připsal 1bod to tabulky. O ten druhý bod se bojovalo v penaltovém rozstřelu. Na první penaltu se postavil Kulich, který poslal svou střelu doprostřed branky a navíc po zemi, tudíž ho hostující brankář vychtal - 0:0. V první sérii se vyznamenal také náš gólman Šrámek, který se nenechal nachytat a střelu doprostřed branky také chytil - 0:0. Do druhé série šel Klíma, který zkušeně penaltu proměnil, ikdyž gólman vystihl jeho směr střely, ale ta byla dobře umístěná, že na ní neměl šanci dosáhnout - 1:0. Hostující hráč ve druhé sérii napálil pouze břevno, a tak byl stav po dvou sériích 1:0. Třetí sérii načal Roub, který si počkal na pohyb hostujícího gólmana, a vystřelil na druhou stranu, než kam gólman skákal - 2:0. Hostující hráč snížil na 2:1, když svou penaltu umístil k pravé tyči. Do čtvrté série šel Kadlec, který umístil také svou střelu k pravé tyči a zvýšil vedení na 3:1. Ale i hostující hráč svou penaltu ve čtvrté sérii proměnil, když umístil svou střelu natolik přesně doprostřed branky, že se otřela o břevno - 3:2. V poslední sérii šel na penaltu Trapp, který svou ranou prostřelil hostujícího gólmana a potvrdil tak druhý bod do tabulky pro nás. Na penalty 4:2.


Tímto vítězstvím jsme se dostali na 12.místo tabulky, před Vejprty, které mají 12 bodů a my 13.



Sestavy


TJ Sokol Vilémov
R. Šrámek [-] - M. Kolda [-] , J. Mach [-] (67. P. Klíma [-] ) , M. Kadlec [-] , A. Roub [-] , J. Kulich [-] , P. Spáčil [-] (75. F. Vinopal [-] ) , O. Trapp [-] , P. Šperk [-] , E. Vaškovič [-] , J. Knop [-]

SK "Havran" Kryry
R. Bartoš [-] - P. Werner [-] , L. Cimr [-] , J. Lassas [-] , P. Žáček [-] - J. Imríšek [-] (73. J. Frankovic [-] ) , M. Nítek [-] , O. Svída [-] , K. Pálek [-] - P. Míček [-] - L. Němčák [-]

ŽK: 22. P. Šperk , 62. J. Mach , 67. J. Knop , 80. F. Vinopal - 51. P. Werner .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Rouček Karel - DAVIGNON Jan, NOVOTNÝ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.