J. Kulich 37. (p.)
J. Kulich 55.
2:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 11:30

14.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kulichovy branky domácím k úspěchu nestačily


Branky


37. J. Kulich (p.) , 55. J. Kulich - 7. R. Žorna , 17. M. Štefl , 19. L. Filip , 65. R. Škvrna
0

Jak viděli utkání domácí?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním jarním kole I.B třídy jsme přivítali na domácí půdě celek Braňan, který byl po podzimní části na 9. místě. V podzimním utkání v Braňanech jsme po dvaceti minutách prohrávali 2:0, než jsme se rozkoukali. Nakonec jsme prohráli gólem z 90. minuty 4:3.

 

V domácím utkání jsme se takovému začátku chtěli vyvarovat. Přeci jen před domácími diváky hrajeme úplně jiný fotbal. A EJHLE! Nyní jsme po 20.-ti minutách hry prohrávali už 0:3! Z toho dvě branky opět po standartní situaci. První branku jsme dostali již v 7. minutě, když hostující hráč hlavičkoval ve vápně, prodloužil balón za sebe a tam zkraje vápna střílel osamocený hráč. O 10 minut později prošel obránce 50 metrů s míčem a z velkého vápna vystřelil - 0:2.

 

A v 19.-té minutě opět rohový kop, nikým nehlídaný hráč hlavičkoval do branky - 0:3. Poté jsme začali bojovat a snažit se kombinovat, ale soupeř napadal vysoko, a tak jsme nakopávali balóny na osamoceného Koldu na hrotu útoku. Na jeden takový pas od Spáčila si za obranu naběhl Roub, kterého ve vápně sestřelil gólman - penalta. K té se postavil Kulich, a se štěstím snížil na 1:3. Do konce poločasu jsme měli nějaké náznaky šancí na snížení, ale bohužel zůstaly nevyužity. Začátek druhé půle byl obdobou té první. Soupeř si oddychl o poločasové přestávce a opět napadal a hrál svou hru. V 51. minutě se dostal do úniku Kolda, kterého fauloval hostující stoper a ten šel okusit teplou vodu ve sprše. 40 minutová přesilovka nám začala snížení v 55. minutě Kulicha, kterého vyslal Fefrčík - 2:3. Ale to, že hosté hráli o jednoho méně, vůbec tak nevypadalo. Soupeř se dostal v 65. minutě opět do dvoubrankového vedení, když střela za hranicí velkého vápna skončila v naší síti. Stále nám ještě zbávalo spoustu času na to, abychom s výsledkem něco udělali. Ale bohužel se nic takového nestalo, nedokázali jsme vymyslet nic, vůbec nic.


A tak cesta za záchranou této soutěže dostala ihned na začátku velkou trhlinu, jelikož jsme si řekli, že klíčem k tomu budou hlavně body z domácích zápasů. Všichni by se měli zamyslet nad tím, že samo to nepůjde, že tomu každý hráč musí něco obětovat. Na to, že se začalo s přípravou začátkem ledna, to nebylo nikde znát - aby také jo, když docházka na tréninky je nulová!
V dalším utkání hrajeme na půdě Vroutku, v sobotu - 01.04.2017 od 13:00.

 

AUTOR: 

Marek Kadlec


Sestavy


TJ Sokol Vilémov
M. Ježek [-] - M. Kolda [-] , A. Roub [-] , M. Kadlec [-] , J. Mach [-] (33. J. Vejražka [-] ) , J. Kulich [-] , R. Kaško [-] , M. Fefrčík [-] , P. Šperk [-] , E. Vaškovič [-] , P. Spáčil [-]

FK Braňany Mlékárna
M. Jíra [-] - R. Behro [-] (66. R. Pavlíček [-] ) , M. Škvrna [-] , R. Žorna [-] (46. J. Kronych [-] ) , R. Škvrna [-] , M. Tikal [-] , M. Smrž [-] , L. Filip [-] , V. Přibyl [-] , L. Jamrich [-] , M. Štefl [-]

ŽK: 51. J. Kulich , 57. M. Kadlec , 75. M. Fefrčík - 57. R. Behro . ČK: 51. L. Jamrich .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Novotný Jaromír st. - MALEČEK Martin, DUŠEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.