1:2
(1:1)
44. L. Řezáč (p.)
46. L. Řezáč
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 17:00

25.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rovné doslovala ubojovalo tři body


Branky


14. V. Flégl - 44. L. Řezáč (p.) , 46. L. Řezáč
0

Litoměřicko si mohlo pojistit druhé místo. Doma ale padlo.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si nechali dát klasického šatňáka

Druhé Litoměřicko C doma přivítalo sedmé Rovné. Favoritem byli domácí, případně vítězství by jim zajistilo definitivně druhé místo v tabulce. Na podzim se zrodila bezbranková remíza, na penalty tehdy bylo lepší Rovné.

 

V prvním poločase měli domácí převahu. Více drželi míč, hosté čekali na brejkové situace. Ve 14. minutě přišla pěkná branka, kterou dal Vladimír Flégl - 1:0.

 

I nadále byli domácí lepší, další branku ale nepřidali. Ve 44. minutě ale přišel šok, když po chybě v obraně přišel faul a penalta. K té se postavil Lukáš Řezáč, který vyrovnal - 1:1.

 

 

Hosté dohrávali nekompletní

Do druhého poločasu za hosty nenastoupil Körmendy, kterého nahradil Vilánek - jediný náhradník Rovného. Domácí začali tam, kde v prvním poločase skončili. Po sérii chyb se do úniku dostal Lukáš Řezáč, který se v koncovce nemýlil - 1:2:

 

Zbytek utkání se odehrál na polovině hostů, Litoměřicko tlačilo. Rovné přišlo o dalšího zraněného hráče, dohrávalo tak v desíti. Ke konci se jim zranil další hráč, který pak na hřišti prakticky kulhal.

 

Hosté, v čele s dobře chytajícím Petrem Šebkem, nakonec tři body doslova ubojovali.

 

Litoměřicko zůstává druhé, poslední kolo ale zakončí doma proti poslednímu týmu ze Soběchleb. Rovné je šesté, sezónu zakončí v Českých Kopistech.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů



Ohlasy k zápasu


FK Litoměřicko C
Martin Císař, záložník FK Litoměřicko C: "Co k tomu říct, takový zápas blbec. Hrálo se výhradně na polovině hostů. Bohužel jsme vyrobili dvě chyby, které soupeř potrestal. Bída, bída, bída..."

Podřipan Rovné
Zdeněk Fengl, vedoucí Podřipan Rovné: "Byl to vlastně vyrovnaný zápas. Je jasné, že domácí byli jasně lepší na míči. O tom žádná. Ovšem my jsme hráli na brejky a dvakrát nám to vyšlo. Podržel nás brankář. Máme nějaké zraněné hráče, takže už se těšíme na konec sezóny."



Sestavy


FK Litoměřicko C
R. Zahálka [-] - O. Dufek [-] , V. Flégl [-] , V. Starý [-] , M. Hruška [-] , P. Kolomazník [-] , P. Chvála [-] (74. M. Hanzlíček [-] ) , D. Slabý [-] , V. Drahoňovský [-] , T. Písař [-] (46. D. Pekař [-] ) , M. Císař [-]

Podřipan Rovné
P. Šebek [-] - L. Slavík [-] , L. Řezáč [-] , T. Boura [-] , S. Körmendy [-] (46. R. Vilánek [-] ) , Š. Kotrba [-] , M. Šámal [-] , R. Mejzr [-] , T. Cuchý [-] , L. Ullman [-] , J. Kratochvíl [-]

ŽK: 40. O. Dufek , 79. D. Slabý - 34. T. Boura , 35. L. Ullman , 86. R. Mejzr , 90. L. Řezáč .
Hráči zápasu: O. Dufek - P. Šebek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Holec Ladislav - KLOUB Lukáš, LUDVÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.