2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 13:30

25.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Unčín výkonem nezklamal, body ale zůstaly v Liběšicích


Branky


0

Předposlední tým tabulky sice prohrál, třetímu týmu tabulky byl ale vyrovnaným soupeřem.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zahozená penalta

Fotbalisté Liběšic doma přivítali předposlední Unčín. Favoritem byl domácí celek, který bojuje o medailové pozice. Unčín skončí předposlední, ovšem v poslední době nemá vůbec špatnou formu. Na podzim se na půdě Unčína zrodila remíza 2:2, na penalty tehdy zvítězily Liběšice.

 

První poločas nabídl vyrovnaný fotbal. Oba týmy se dostávaly do pološancí, v první půl hodině ale branka nepadla. Do vedení mohl jít Unčín. Miroslav Novotný kopal pokutový kop, ten mu ale chytil brankář Lukáš Koryťák.

 

Za tři minuty přišel trest, rychlou akci zakončil gólem Tomáš Mikina - 1:0. Za stejného stavu se šlo v poločase do kabin.

Unčín vyhořel na šance

Po změně stran se pokračovalo ve stejném duchu. Unčín se tlačil za vyrovnáním, po hodině hry ale opět udeřilo na druhé straně. Hosté chtěli zahrát ofsajd systém, hraniční situaci ale rozhodčí pustili. Na brankáře Trojana běžel Tomáš Mikina, který nezaváhal - 2:0.

 

Unčín to nezabalil, dokázal si vytvořit pěkné šance. Branka mu ale prostě nebyla souzena.

 

Liběšice tak uhájili tři body a čisté konto, aktuálně jsou třetí. Sezónu zakončí na půdě pátého Bezděkova. Unčín se loučí se sezónou doma proti Dubí.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


SK Liběšice
Marek Čermák, trenér SK Liběšice: "Vyrovnaný zápas, Unčín hrál dobře, rozhodně jsou v soutěži daleko horší týmy. Vyšly nám dvě akce, jsme za to rádi. Kdyby hosté dali penaltu, mohlo to být úplně jiné. Teď nás čeká Bezděkov, jsme rádi, že máme stále o co hrát. Chceme tam vyhrát."

TJ Sokol Unčín
Miroslav Sém, trenér TJ Sokol Unčín: "Smolná porážka, myslím si, že minimálně na remízu jsme měli. Hlavně ve druhém poločase tam chlapci pálili jednu šanci za druhou. Je to škoda."



Sestavy


SK Liběšice
L. Koryťák [-] - J. Hambálek [-] (80. J. Falát [-] ) , V. Kozel [-] (66. P. Holub [-] ) , K. Knop [-] , T. Mikina [-] , V. Petrus [-] , D. Svoboda [-] , M. Svoboda [-] , J. Janda [-] , J. Pokorný [-] , J. Vlasák [-]

TJ Sokol Unčín
J. Trojan [-] - J. Řeřicha [-] , M. Sém [-] , M. Kašík [-] - M. Pokorný [-] , M. Novotný [-] (46. D. Toncar [-] ) , A. Hricák [-] , D. Sém [-] , V. Klíma [-] (36. R. Černý [-] ) - A. Jakimov [-] , M. Karvai [-] -

ŽK: 17. T. Mikina , 19. J. Janda , 41. J. Vlasák , 70. M. Svoboda - 18. M. Karvai , 75. A. Hricák , 76. A. Jakimov , 80. J. Trojan .
Hráči zápasu: D. Svoboda - A. Hricák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HEJL Jakub - ČERVENÝ Tomáš, MATYS Bohuslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.