1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 13:30

25.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neblahá série Dubí pokračuje


Branky


0

Fotbalisté Ohníče dokázali vyhrát potřetí v řadě na půdě soupeře.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší sestava

Fotbalisté Dubí doma přivítali nováčka z Ohníče. Těžko hledat favorita, lepší aktuální formu mají hosté. V případě tří bodů by se dotáhli v tabulce právě na Dubí. Ohníč měl navíc domácím co vracet, na podzim na vlastním trávníku podlehl Dubí 2:4.

 

Domácím chyběli zranění Pavel Doubek, Ulip a Solar. Do sestavy tak po delší době naskočil Václav Karrmann a Smolný. Od začátku hrál žák Berky. První poločas byl poměrně vyrovnaný, úvodní branka přišla v 17. minutě.

 

Patrik Homolka dostal průnikovou přihrávku za obranu, udělal kličku Kusému a dostal Ohníč do vedení - 0:1. Za tři minuty ale bylo srovnáno. Michal Karrmann vyslal do úniku Tomáše Doubka, který levačkou překonal Ondřeje Kindla - 1:1.

 

 

Brankář Ohníč podržel

Vstup do druhého poločasu měl daleko lepší Ohníč. Dubí nezachytili začátek druhého dějství, hosté pronikli do vápna, následovala zpětná přihrávka, kterou brankově zakončil Václav Čechák - 1:2.

 

Dubí postupně otevíralo hru a dostávalo se do šancí. Hosty však podržel Ondřej Kindl. A když Ohníč nevyužil otevřenější domácí obrany, na konečném výsledku se tak nic nezměnilo.

 

Oba týmy mají 40 bodů, Dubí prohrálo páté utkání v řadě. Se sezónou se loučí na půdě Unčína. Ohníč pak doma hostí první Bohušovice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


1.FC Dubí
Michal Karrmann, hráč 1. FC Dubí: "Chtěli jsme odčinit poslední debakl v Bohušovicích. Výkonem se nám to myslím povedlo. Nehráli jsme špatně, byl to vyrovnaný zápas. Hrálo se fér. Hosté byli nakonec o ten jeden gól šťastnější, více by tomu slušela remíza."




Sestavy


1.FC Dubí
A. Kusý [-] - M. Havlín [-] (69. M. Sukdolák [-] ) , L. Berky [-] , V. Smolný [-] , D. Jelonek [-] (77. J. Brezovský [-] ) , V. Karrmann [-] , L. Havlín [-] , L. Daniš [-] , T. Doubek [-] , J. Mucha [-] , M. Karrmann [-]

TJ Baník Ohníč
O. Kindl [-] - J. Horák [-] , P. Žemba [-] , P. Popp [-] , F. Čechák [-] (38. A. Marko [-] ) - D. Čermák [-] , D. Císař [-] (86. M. Lázslo [-] ) , V. Čechák [-] , T. Zoubek [-] - P. Homolka [-] , E. Pálka [-] (78. M. Skořepa [-] ) -

ŽK: 28. V. Karrmann , 31. L. Havlín , 44. M. Havlín , 83. M. Karrmann - 29. F. Čechák , 39. P. Popp .
Hráči zápasu: L. Daniš - V. Čechák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Formánek Tomáš - DOUBEK Tomáš, PROVAZNÍK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.