Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 13:30

24.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedůstojné! Dubí dostalo od prvního čtrnáct branek!


0

Bohušovice si v klidu zatrénovaly a parádně si upravily skóre.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dubí nemohlo konkurovat

První Bohušovice přivítalo Dubí. Favoritem byl domácí celek. I proto, že hosté dorazili přesně v jedenácti a v hodně okleštěné sestavě. V poli musel nastoupit i kapitán a brankář Dubí Aleš Kusý. Přitom na podzim se zrodila remíza, penalty tehdy lépe zvládly Bohušovice.

 

Od začátku utkání bylo jasné, kam vše směřuje. V 5. minutě otevřel skóre Luboš Kyzlík - 1:0. Ten samý hráč dal za čtyři minuty druhou trefu - 2:0. Dubí působilo hodně odevzdaně, domácí jim sázeli jeden gól za druhým.

 

V 17. minutě se připomněl nejlepší domácí střelec Jakub Ortbauer - 3:0. Za dalších devět minut uzavřel velmi rychlý hattrick Luboš Kyzlík - 4:0. Demolice nebohých hostů pokračovala.

 

Ve 24. minutě dal o sobě vědět stoper Jakub Martínek - 5:0. Po půl hodině hry se podruhé v utkání trefil Jakub Ortbauer, celkově dal v sezóně branku s pořadovým číslem 27 - 6:0.

 

Dubí do poločasu inkasovalo ještě dvakrát. Ve 38. minutě se trefil opět Kyzlík - 7:0. Ten samý hráč pak svou pátou trefou v utkání zvýšil na poločasových 8:0.

 

 

Brankostroj pokračoval i po přestávce

Střelecký apetit domácí neopustil ani po změně stran. V 55. minutě uzavřel své galapředstavení šestým zásahem Luboš Kyzlík - 9:0. Celkově má Kyzlík na kontě 18 branek.

 

Jubilejní desátý gól obstaral v 65. minutě Miroslav Fiala - 10:0. Tím to však rozhodně neskončilo. Během patnácti minut přišel na řadu hattrick Tomáše Matějky. Domácí fotbalista se trefil v rozmezí 67. až 82. minuty a postupně zvýšil na 13:0.

 

Vše pak ukončil deset minut před koncem svou druhou brankou v zápase Miroslav Fiala - 14:0.

 

Bohušovice si jen upevnily první místo, v dalším kole doma hostí České Kopisty. Dubí je šesté, o víkendu doma hostí Ohníč.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


Slavoj Bohušovice nad Ohří
Jan Gaube, trenér Slavoj Bohušovice nad Ohří: "Není co hodnotit, byl to takový trénink. Od začátku to bylo jasné, bylo jen otázkou, kolik branek dáme. Dubí tady fotbal moc hrát nechtělo."

1.FC Dubí
Jan Brezovský, bývalý trenér, tentokráte hráč 1. FC Dubí: "Není tady co komentovat. Jakoby došlo k totálnímu rozkladu mužstva. Máme pár zraněných, další hráči prostě nechtěli přijít. Ani vám nezvedají telefony. Musel jsem hrát i já. Je to ostuda a jen doklad našeho velmi špatného jara. Více k tomu není co říct."



Sestavy


Slavoj Bohušovice nad Ohří
Š. Šplíchal [-] - J. Martínek [-] , P. Dráb [-] , T. Matějka [-] - M. Dalešický [-] , D. Brůža [-] - J. Ortbauer [-] (46. O. Šikner [-] ) , M. Fiala [-] , R. Valenta [-] , L. Kyzlík [-] , D. Suk [-] (46. P. Koblížek [-] )

1.FC Dubí
P. Gitter [-] - L. Pelc [-] , A. Kusý [-] , T. Doubek [-] , J. Mucha [-] , J. Pelc [-] , M. Havlín [-] , L. Havlín [-] , R. Farkaš [-] , L. Daniš [-] , J. Brezovský [-]

ŽK: 37. L. Daniš , 61. J. Pelc .
Hráči zápasu: D. Brůža .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Dvořák Jan - LINHART Martin, ŠMÍD Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.