2:1
(1:1)
24. M. Varga
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

24.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezděkov spasil Ondřej Čížek. Opět


Branky


0

Fotbalisté Svádova nepřijeli kompletní, dlouho však drželi naději na bodový zisk. V 84. minutě ale rozhodla standardní situace.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svádov a jeho problémy se sestavou

Fotbalisté Bezděkova doma přivítali Svádov. Favoritem utkání byli přeci jen domácí borci, kteří z posledních pěti zápasů čtyřikrát vyhráli. Hosté měli problémy se sestavou, jelikož nastoupili v deseti. Na podzim ale Svádov porazil doma Bezděkov 3:1.

 

Od začátku měl Bezděkov převahu, v prvním poločase mu ale Svádov v poli ještě stačil. Hosté se soustředili na defenzivu, brzy se jim navíc zranil jediný útočník, který zbytek zápasu odkulhal.

 

Do vedení šli překvapivě hosté. Miroslav Varga si počkal na vápně, dostal se k němu odražený míč. Svádovský fotbalista následně propálil Pekaře - 0:1. Vedení však hosté neudrželi dlouho. Snad za minutu přišel do vápna hostí centr z pravé strany, Matěj Hlavsa míč se štěstím trefil patičkou, Paseka byl bezmocný - 1:1.

 

Do konce prvního poločasu už žádná další branka nepadla.

Dorazil jedenáctý

Do druhého poločasu už byl Svádov v jedenácti, jelikož dorazil Tomáš Nesvadba. Přesto hostům postupně docházely síly. Bezděkovský tlak se zvyšoval, ovšem v koncovce byli domácí dlouho bezzubí.

 

Až přišla 84. minuta, když už byl na hřišti střídající Ondřej Čížek. Bezděkov kopal rohový kop. Ten proběhl dle secvičeného signálu, na přední tyč si naběhl Čížek, který hlavou překonal Paseku - 2:1.

 

Domácí pak do konce zápasu vedení udrželi. Bezděkov je pátý, na třetí Liběšice ztrácí dva body. V dalším kole hraje na půdě Lukavce. Svádov je devátý, v předposledním kole doma hostí Černiv.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů



Ohlasy k zápasu


SK Bezděkov
Tomáš Martan, vedoucí SK Bezděkov: "Vydřená výhra. Hosté zalezli a my byli dlouho v koncovce bezzubí. Až musel rozhodnout Ondra Čížek, který nastoupil i přes zranění. Nutno dodat, že to ale bylo zasloužené."

TJ Svádov-Olšinky
Tomáš Friedl, trenér TJ Svádov Olšinky: "Domácí byli lepší, o tom žádná. Ale nakonec mě výsledek mrzí, škoda toho rohového kopu. Musím všechny kluky pochválit, i přes velmi okleštěnou sestavu podali velmi dobrý a zodpovědný výkon. V první půli jsme ještě s domácími drželi krok, po změně stran ubývaly síly a Bezděkov nás hodně zatlačil."



Sestavy


SK Bezděkov
J. Pekař [-] - F. Hendrich [-] , J. Řezníček [-] , J. Hlavsa [-] , J. Gipfl [-] , R. Jirásek [-] , L. Pištora [-] , B. Matoušek [-] , O. Čaněk [-] , J. Adelt [-] , M. Hlavsa [-] (67. O. Čížek [-] )

TJ Svádov-Olšinky
P. Paseka [-] - J. Zoubele [-] , J. Dvořák [-] , J. Urbánek [-] , V. Urbánek [-] , P. Blaško [-] , M. Novák [-] , M. Varga [-] , J. Havel [-] , R. Vošahlík [-] , T. Nesvadba [-]

ŽK: 76. O. Čížek - 74. V. Urbánek , 85. J. Urbánek , 88. M. Novák .
Hráči zápasu: B. Matoušek , J. Adelt - J. Urbánek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Stupka Josef - VACEK Jan, TESKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.