4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 10:15

24.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrob je po skalpu Rovného blízko záchraně. Co ale bude dál?


Branky


22. V. Tichý , 41. P. Pištora , 48. Z. Týma , 52. P. Šural (p.) - 34. L. Řezáč
0

Tým z Teplicka doma vyhrál 4:1 a prakticky si zajistil účast v I.B třídě.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím pomohl gól do kabin

Fotbalisté Hrobu doma přivítali Rovné. Hledat favorita bylo těžké, domácí se jen tak tak sešli, hostům zase museli vypomoci hráči B týmu. Na podzim kralovalo Rovné, které doma porazilo Hrob jasně 4:1.

 

První poločas byl poměrně vyrovnaný. Skóre utkání otevřel ve 22. minutě po akci ze hry Václav Tichý - 1:0. Hosté ještě našli odpověď. Ve 34. minutě dostal míč mezi obránce Lukáš Řezáč. Útočník Podřipanu jim utekl, udělal kličku brankáři Marešovi a zasunul míč do prázdné - 1:1.

 

Ovšem do poločasu si Hrob vzal své vedení zpátky. V 41. minutě se k trestnému kopu postavil nejlepší domácí střelec Petr Pištora. Míč trefil ideálně, jelikož skončil v síti - 2:1. Pištora dal branku číslo 21.

Dva rychlé góly rozhodly

Šance na zvrat pro Rovné zaplašilo prvních sedm minut druhého poločasu. Ve 48. minutě se po chybě brankáře Šebka prosadil po rohovém kopu velmi šťastně Zdeněk Týma - 3:1.

 

V 52. minutě byl ve vápně zbytečně faulován Petr Pištora. Sudí nařídil penaltu, kterou záhy proměnil Pavel Šural - 4:1.

 

Rovné to nezabalilo a snažilo se s výsledkem něco udělat. Domácí ale tři cenné body udrželi.

 

Hrob je v tabulce jedenáctý, na dvanáctý Lukavec má čtyřbodový náskok. V dalším kole hraje v Soběchlebech. Rovné drží solidní sedmé místo, v dalším kole hraje v Pokraticích proti FK Litoměřicko C.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů



Ohlasy k zápasu


TJ Hrob
Petr Pištora, kapitán TJ Hrob: "Rovné mě trochu zklamalo, čekal jsem od nich více. Měli jsme problémy se sestavou, hodně nám pomohl gól do šatny. Za stavu 4:1 jsme to už udrželi. Sice už to vypadá, že se zachráníme. Ale musíme si sednout a probrat to, jestli nastoupíme do další sezóny. Důvod? Máme prostě málo lidí."

Podřipan Rovné
Zdeněk Fengl, vedoucí Podřipanu Rovné: "Nebyli jsme kompletní. Chyběli tři hráči základní sestavy, navíc se zranil střední záložník Kouba. Bylo to vyrovnané, nás potopil gól před půlkou. A pak rychlé dva hned po začátku druhé půle. Pak nějaké šance byly, ale Hrob si to už pohlídal."



Sestavy


TJ Hrob
J. Mareš [-] - O. Sedláček [-] , M. Rudolf [-] , Z. Týma [-] , V. Tichý [-] - J. Freiberg [-] , P. Fencl [-] , P. Šural [-] - J. Hájek [-] , T. Holeček [-] , P. Pištora [-] (73. Z. Egrt [-] )

Podřipan Rovné
P. Šebek [-] - L. Řezáč [-] , R. Vilánek [-] , S. Körmendy [-] , Š. Kotrba [-] , M. Gerlický [-] , R. Mejzr [-] , T. Cuchý [-] , L. Kouba [-] (21. J. Kořínek [-] ) , M. Kouba [-] , J. Kratochvíl [-]

ŽK: 36. M. Rudolf - 38. R. Vilánek .
Hráči zápasu: P. Pištora - L. Řezáč .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hrubý Pavel - JIRSÁK Jaroslav, HEJL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.