Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 10:30

23.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rovné doma přehrálo Černiv


Branky


0

Hosté ale nemuseli odjet s prázdnou, ve druhém poločase spálili několik šancí.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rovné si vytvořilo náskok

Fotbalisté Rovného na svém velkém hřišti přivítali Černiv. Domácí byli v utkání favoritem, jsou na tom v tabulce daleko lépe. Naopak hosté, v případě sestupu tří týmů, stále bojují o záchranu.

 

Na podzim si Rovné odvezlo z Černivu výhru 2:1.

 

Domácí byli v prvním poločase lepším týmem. Určitě, co se týče branek. Ve 14. minutě po pěkné akci otevřel skóre utkání dobře hrající obránce Stanislav Körmendy - 1:0. Ve 26. minutě přišla druhá branka Rovného, po akci ze hry a chybě hostující obrany skóroval Lukáš Řezáč - 2:0.

 

Hosté se vrátili do zápasu ve 33. minutě, kdy se prosadil Václav Udatný - 2:1. Ale za dalších šest minut to bylo zase o dva góly. Prosadil se totiž po další akci ze hry Michal Šámal - 3:1.

Hosté měli šance na vyrovnání

Po změně stran měli více šancí hosté. Na druhé straně brankáře Choduru zachránila dvakrát tyč. Na další branky si museli diváci počkat do poslední čtvrthodinky.

 

V 75. minutě přidal čtvrtý domácí zásah Lukáš Slavík - 4:1. Za minutu ale přišla odpověď, snížení obstaral Pavel Mareš - 4:2. Bohužel pro hosty už žádná další branka nepřišla, tři body tak zůstaly v Rovném.

 

Domácí Rovné drží sympatické sedmé místo, v dalším kole jede do Hrobu. Sokol Černiv zůstává desátý, v dalším kole se představí doma proti Soběchlebům.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


Podřipan Rovné
Zdeněk Fengl, vedoucí TJ Podřipan Rovné: "Myslím si, že to bylo zasloužené vítězství. V prvním poločase jsme byli lepším týmem. Po změně stran už to kluci začali trochu flákat. Je pravda, že soupeř měl docela dost šancí. Ale naštěstí je neproměnil."

Sokol Černiv
Marcel Týce, předseda TJ Černiv: "Je to škoda, dalo se tady bodovat. Branky jsme dostávaly po chybách v obraně, jedna zaváněla ofsajdem...První poločas byl podle mě vyrovnaný, po změně stran jsme nebyli lepší, ale i tak jsme měli hodně šancí na to, abychom s utkáním něco udělali."



Sestavy


Podřipan Rovné
P. Šebek [-] - L. Řezáč [-] , R. Vilánek [-] (75. M. Gerlický [-] ) , S. Körmendy [-] , L. Ullman [-] , M. Šámal [-] , R. Mejzr [-] , T. Cuchý [-] , L. Kouba [-] , L. Slavík [-] , J. Kratochvíl [-]

Sokol Černiv
T. Chodura [-] - M. Miko [-] , P. Krebs [-] , P. Mareš [-] , Z. Bouška [-] , J. Jopa [-] , M. Prágl [-] , R. Lubas [-] , P. Vít [-] (21. F. Horák [-] ) , V. Udatný [-] , J. Lubas [-]

ŽK: 36. R. Mejzr - 73. P. Mareš .
Hráči zápasu: S. Körmendy - F. Horák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Topinka Josef - TORÁČ Martin, PETRÁČEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.