0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 10:30

23.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

0:3! Ohníč loupil v Lukavci


Branky


0

Domácí zatím pokračují ve střelecké nemohoucnosti, doma prohráli zaslouženě.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Marodka se opět rozrostla

Fotbalisté Lukavce doma přivítali Ohníč. Zatímco domácí, v případě že budou sestupovat tři týmy, nemají stále nic jisté, nováček soutěže je už relativně v klidu. Na podzim Ohníč doma přetlačil Lukavec poměrem 3:0.

 

Od začátku zápasu sice domácí možná drželi více míč, lepším dojmem ale působil Ohníč. Hosté se dostali do vedení už v 10. minutě. Po chybě obrany se míč odrazil k Emilu Pálkovi. Ten se rychle otočil a vystřelil do protipohybu brankáře Lukáše Blížila - 0:1.

 

Domácí, kterým na marodku přibyl jak Michal Henzl, tak Jaroslav Brožík, se snažili s výsledkem něco udělat. Připravili si několik nadějných střel, ovšem ty často končily mimo branku Ondřeje Kindla.

 

Ve 41. minutě přišel druhý gól hostů Po nakrátko rozehraném rohu chyboval domácí Patrik Vacek. Ten vůbec nezachytil náběh Dominika Čermáka, který toho využil a střelou na bližší tyč nedal Blížilovi šanci - 0:2.

Třetí gól všechno rozhodl

Po změně stran se Lukavec stále snažil, ale vše bylo prostě hodně vydřené. Do dvou dobrých šancí se dostal hrající trenér Ctirad Udatný. Ani v jednom případě mu to tam ale nespadlo.

 

Definitivně rozhodla 74. minuta. Domácí Lukavec zahrával standardní situaci. Ohníč míč odvrátil a šel do brejku. Otevřené obrany využil Jan Horák, který dal na 0:3.

 

Pak už se utkání pouze dohrávalo, nic zásadnějšího už se nestalo.

 

Lukavec, který má třetí nejhorší útok, zůstává dvanáctý. V dalším kole hraje v Unčíně. Ohníč drží pěkné osmé místo, v dalším kole hostí Liběšice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


SK Lukavec
Ctirad Udatný, hrající trenér SK Lukavec: "Zase se nám rozšířila marodka, k dispozici tak byli pouze dva hráči na střídání. Ohníč byl bojovnější, rychlejší a důraznější. My jsme tam měli hodně střel, ale nedokázali jsme trefit branku. Po Hrobu to bylo naše nejhorší jarní utkání."

TJ Baník Ohníč
Jiří Křížek, předseda TJ Baník Ohníč: "Naprostá spokojenost! Domácí jsme prakticky do vyložené šance nepustili. Hráli jsme zodpovědně zezadu a pozorně bránili. Vycházely nám brejkové sitauce. Byly tam i další šance, naše vítězství mohlo být klidně i vyšší."



Sestavy


SK Lukavec
L. Blížil [-] - P. Vacek [-] (57. V. Manda [-] ) , J. Kolář [-] , T. Engl [-] , C. Udatný [-] , L. Kořínek [-] , J. Šenfeldr [-] , S. Hamza [-] , J. Quaiser [-] , J. Zabák [-] , M. Richtr [-]

TJ Baník Ohníč
O. Kindl [-] - P. Žemba [-] , P. Popp [-] , F. Macháček [-] , J. Horák [-] - V. Čechák [-] (46. D. Císař [-] ) , D. Čermák [-] (64. M. Skořepa [-] ) , F. Čechák [-] , T. Zoubek [-] (79. D. Weiner [-] ) , M. Mašata [-] (77. M. Lázslo [-] ) - E. Pálka [-] -

ŽK: 52. P. Vacek , 85. S. Hamza - 17. P. Žemba , 85. M. Lázslo .
Hráči zápasu: T. Zoubek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Holec Ladislav - LUDVÍK Tomáš, SVOBODA Evžen.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.