J. Mucha 74.
1:4
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 13:30

23.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

České Kopisty se pomstily za podzimní debakl


Branky


74. J. Mucha - 13. P. Tůma , 15. P. Rážek (p.) , 37. P. Podaný , 40. P. Rážek
0

Fotbalisté Dubí doma padli. Ukázali, že na jaře se jim moc nedaří. U týmu končí trenér Jan Brezovský.

 

 Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas domácím hrubě nevyšel

Fotbalisté Dubí doma přivítali České Kopisty. Ačkoliv se jednalo o souboj dvou celků, které měly 40 bodů, favoritem byli hosté. Ti mají na jaře daleko lepší formu, než trápící se tým z Teplicka. Na podzim ale Dubí nemělo se soupeřem slitování, v Kopistech tehdy vyhrálo 7:2. Domácích chyběli například zranění Ulip a střelec Solar.

 

První poločas patřil jednoznačně hostům. Ve 13. minutě zahrávaly Kopisty trestný kop. Petr Tůma se s tím nepáral a míč uklidil k tyči - 0:1. Za další dvě minuty jeden z domácích hráčů nešťastně zahrál rukou. Následovala penalta, kterou proměnil Pavel Rážek - 0:2.

 

Další dvě branky padly na konci poločasu. Ve 37. minutě přišla pěkná kombinace hostů. Po akci čtyři na tři si Petr Podaný v závěru položil obránce a dal třetí branku svého týmu - 0:3. Snový poločas pro Kopisty uzavřel ve 40. minutě Pavel Rážek. Hostující kanonýr dal po akci z pravé strany pohodlně svůj 36.gól v sezóně - 0:4.

 

 

Kopisty hru v deset nezvládaly

Po změně stran se role na hřišti obrátily. Dubí drželo míč, dlouho se však do vyložených šancí nedostávalo. Kopisty se více soustředili na defenzivu, zhruba v 68. minutě se jim ale vážně zranil dobře hrající záložník Lukáš Podaný (přetrhané vazy v kotníku?). A jelikož už hosté neměli nikoho na střídání, museli hrát o deseti.

 

Dubí vycítilo šanci, v 74. minutě Jaroslav Mucha snížil, když dostal do branky odražený míč - 1:4. Ten samý hráč mohl přidat druhou branku, míč ze značky pokutového kopu ale poslal mimo tři tyče.

 

Hosté nehráli dobře, Dubí mělo další šance. Dvakrát trefili tyč a jednou břevno. Přesto se na konečném výsledku nic nezměnilo.

 

Dubí tak po další porážce spadlo na šesté místo, v dalším kole navíc jede do Bohušovic. Třetí České Kopisty, mající nejlepší útok v soutěži, hostí ve šlágru kola druhé Litoměřicko C!

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

 



Ohlasy k zápasu


1.FC Dubí
Jan Brezovský, trenér 1.FC Dubí: "První poločas se nám vůbec nepodařil. Po změně stran se to změnilo. Troufám si tvrdit, že jsme mohli minimálně srovnat. Šance na to byly. Ale v koncovce byl soupeř produktivnější. Já jsem navíc u týmu skončil jako trenér."

TJ Sokol České Kopisty
Václav Kutzler, trenér TJ České Kopisty: "Zápas dvou poločasů. V tom prvním jsme hráli dobře a dali čtyři branky. Po změně stran dobrých dvacet minut domácí drželi míč, ale neměli vyloženou šanci. Pak jsme museli do deseti a to jsme vůbec nezvládali. Dubí mělo minimálně pět čistých šancí, navíc zahodilo i penaltu. Stínem utkání je těžké zranění Lukášeho Podaného."



Sestavy


1.FC Dubí
A. Kusý [-] - P. Doubek [-] (46. M. Havlín [-] ) , T. Doubek [-] , J. Mucha [-] , J. Pelc [-] , M. Karrmann [-] , L. Pelc [-] , J. Husák [-] , L. Havlín [-] , D. Jelonek [-] (72. L. Berky [-] ) , L. Daniš [-]

TJ Sokol České Kopisty
F. Kubíček [-] - P. Rážek [-] , P. Tůma [-] , M. Krejza [-] , R. Horák [-] , P. Podaný [-] (65. P. Stáňa [-] ) , D. Kunert [-] , L. Podaný [-] , M. Burza [-] , T. Plzák [-] , J. Šumichrast [-]

ŽK: 44. T. Doubek - 54. P. Podaný .
Hráči zápasu: P. Podaný , L. Podaný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Průša Dominik - KLIMPL Miroslav, SUCHÁNEK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.