2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 10:15

21.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrob doma urval dva důležité body


Branky


0

Tady se hrálo o hodně, Černiv má bod. Bude to hostům v konečném zúčtování stačit?

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opět je zachránil Pištora

Do Hrobu přijel Černiv. Na jaře mají daleko lepší formu domácí, kteří utekli dvěma posledním celkům tabulky. Naopak hosté se na jaře trápí, postupně se propadli až na dvanácté místo. Které může být i sestupové.

 

Na podzim Černiv doma přestřílel Hrob v poměru 4:2. Na Teplicko ale hosté dorazili silně nekompletní, chyběl i tradiční brankář Chodura. Přesto ale Černiv neodehrál vůbec špatné utkání. Hrálo se opatrně, oba týmy věděly, že jde o hodně, nikdo nechtěl udělat chybu.

 

Přesto první "hrubku" vyrobila domácí obrana, za níž se dostal Michal Netolický, který přehodil brankáře Jana Mareše - 0:1. Domácí si pomohli akcí vedenou vzduchem. Ve 30. minutě přišel centr, na malém vápně se zjevil hlavičkující Petr Pištora a svým dvacátým gólem v sezóně vyrovnal na 1:1.

 

Do poločasu pak byly šance na obou stranách, skóre se nezměnilo.

Musely rozhodnout penalty

Po změně stran se pokračovalo ve stejném duchu, hrál se vyrovnaný fotbal. Ovšem další branky nepadly. Postupem času to stále více vypadalo na penaltový rozstřel. Pět minut před koncem mohl Hrob rozhodnout. Jeden z jeho hráč uháněl sám na Kalivodu, naštěstí pro Černiv ale selhal.

 

Za stavu 1:1 se tak muselo na pokutové kopy.

Druhý bod urval Hrob

Penalty vyšly lépe domácím, kteří si tak připsali důležitý druhý bod.

 

Hrob je v tabulce jedenáctý, na dvanáctý Sokol Černiv tak má náskok právě dvou bodů. A kde oba týmy hrají ve 22. kole? Hrob čeká těžké utkání na půdě Českých Kopist, Černiv doma hostí druhé Litoměřicko C.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Hrob
Zdeněk Havlíček, předseda TJ Hrob: "Bylo to hodně opatrné, ta remíza tomu nakonec odpovídá. Celkově to byl nemastný a neslaný fotbal, nikdo nechtěl udělat chybu, šlo o hodně. Nakonec jsme byli šťastnější a máme dva body."

Sokol Černiv
Marcel Týce, předseda TJ Černiv: "Jeli jsme do Hrobu s respektem. I proto, že nám hromada lidí chyběla. Musím ale celý tým pochválit. Podle mě jsme tady měli vyhrát, v prvním poločase jsme zahodili tři vyložené šance. Je to škoda."



Sestavy


TJ Hrob
J. Mareš [-] - M. Rudolf [-] , V. Tichý [-] , Z. Týma [-] , O. Sedláček [-] - M. Kozák [-] (46. J. Freiberg [-] ) , P. Fencl [-] - J. Hájek [-] , M. Brandl [-] , T. Holeček [-] , P. Pištora [-]

Sokol Černiv
P. Kalivoda [-] - P. Vít [-] , Z. Bouška [-] , J. Štros [-] , P. Mareš [-] , J. Lubas [-] , P. Krebs [-] , A. Klug [-] , M. Netolický [-] , M. Prágl [-] , P. Lédl [-] (62. F. Horák [-] )

ŽK: 55. Z. Týma , 79. M. Brandl .
Hráči zápasu: P. Fencl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Průša Dominik - ČÁKA Jindřich, SUCHÁNEK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.