Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 13:30

21.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr se ve Svádově moc nenadřel


Branky


0

Bohušovice vyhrály u Labe jasně 5:2 a opět se více přiblížily postupu do I.A třídy.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na gól se čekalo deset minut

Ve Svádově se setkaly dva týmy, které jsou v soutěži v roli nováčka. Domácí fotbalisté přivítali první Bohušovice. Hosté byli favoritem, domácí nastoupili bez možností střídání, na podzim navíc doma porazili Svádov jasně 4:0.

 

Od začátku byli hosté lepším celkem, v 10. minutě je dostal do vedení gólem ze hry Luboš Kyzlík - 0:1. I nadále byly Bohušovice aktivnější, další branka ale do konce prvního poločasu nepadla.

Domácí v závěru zmírnili porážku

Po změně stran se pokračovalo ve stejném duchu. Bohušovice byly aktivnější, navíc mohly postupně nasadit čerstvé síly. V 57. minutě přišla druhá trefa, kdy se prosadil Lukáš Trnka - 0:2.

 

Za další pět minut přišla pro Svádov třetí rána. Další branku ze hry přidal David Brůža - 0:3. Čtvrt hodiny před koncem se svým druhým gólem v utkání prosadil opět Luboš Kyzlík - 0:4. Jen pět minut stačilo k brance střídajícímu Davidu Chramostovi, který v 81. minutě dal na 0:5.

 

Až poté se ke slovu dostali domácí. V 83. minutě snížil Miroslav Varga - 1:5. Dvě minuty před koncem pak uzavřel skóre brankář Vít Urbánek, který musel naskočit do útoku - 2:5.

 

Svádov podruhé v řadě padl, aktuálně je na devátém místě. V dalším kole hraje v Ohníči. Bohušovice jsou stále se sedmibodovým náskokem první, ve 22. kola doma hostí Lukavec.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Svádov-Olšinky
Rudolf Vošahlík, záložník TJ Svádov Olšinky: "Zápas probíhal tak, jak se vzhledem k naší situaci a síly hostujícího celku dalo čekat. Dva týdny po sobě hrajeme v jedenácti lidech, v poli musí nastupovat druhý brankář. My na víc neměli, Bohušovice ano. Přijde mi, že máme stejné podložé trávníku, jako Sparta na Letné. Protože máme asi osm zraněných, respektive zaneprázdněných hráčů. Někteří z nás by se měli zamyslet, jestli ten fotbal vůbec chtějí hrát."

Slavoj Bohušovice nad Ohří
Jan Gaube, trenér TJ Slavoj Bohušovice n. O.: "Zasloužená výhra. Soupeř mě zklamal. Asi nebyl kompletní, výkonem podle mě patří k těm slabším. My jsme mohli prostřídat, inkasovali jsme až v samotném závěru."



Sestavy


TJ Svádov-Olšinky
P. Paseka [-] - M. Machač [-] , P. Peterka [-] , J. Zoubele [-] , V. Urbánek [-] , M. Novák [-] , P. Janouš [-] , M. Varga [-] , V. Vodehnal [-] , J. Havel [-] , R. Vošahlík [-]

Slavoj Bohušovice nad Ohří
Š. Šplíchal [-] - T. Matějka [-] , J. Martínek [-] , P. Dráb [-] - D. Brůža [-] , L. Trnka [-] , M. Dalešický [-] (35. O. Šikner [-] ) - L. Kyzlík [-] (76. D. Chramosta [-] ) , M. Fiala [-] , J. Ortbauer [-] (68. P. Koblížek [-] ) , D. Suk [-] (80. R. Valenta [-] )

ŽK: 6. J. Zoubele , 57. P. Janouš , 78. P. Peterka - 48. P. Dráb .
Hráči zápasu: V. Urbánek - M. Fiala .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Sedláček Jiří - HOLLY Martin, KLIMPL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.