4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 10:30

21.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lukavec snad konečně prolomil střelecké trápení


Branky


26. S. Hamza , 38. C. Udatný , 61. S. Hamza , 88. J. Kolář
0

Doma jasně porazil Dubí, které na jaře marně hledá podzimní formu.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do první branky to bylo vyrovnané

Fotbalisté Lukavce doma přivítali Dubí. Oba týmy mají na jaře do ideální pohody daleko. Domácí nehrají špatně, ale trápí se v koncovce. Dubí se sice stále drží na třetím místě, herně ovšem nezáří.

 

Na podzim pak Dubí doma porazilo Lukavec 2:1.

 

Jarní odveta začala poměrně vyrovnaně, domácí byli mírně aktivnější. První branka padla v 26. minutě. Pak ale Jan Šenfeldr uvolnil na vápně Stanislava Hamzu, který se opřel do míče, na který brankář Aleš Kusý nedosáhl - 1:0.

 

Za dalších osm minut přišel důležitý druhý gól Lukavce. Michal Henzl vysunul hrajícího trenéra Ctirada Udatného. Ten si míč zasekl, zbavil se obránce a uklidil míč k tyči - 2:0.

Dubí se na odpor nezmohlo

Po změně stran působil Lukavec důraznějším dojmem, Dubí prostě nehrálo moc dobrý zápas. V 61. minutě domácí přidali další trefu. Po rohovém kopu Jakuba Koláře se hlavou trefil Stanislav Hamza - 3:0.

 

Poslední slovo pak měl opět Lukavec. V 88. minutě vysunul Jan Šenfeldr krásně Jakuba Koláře, který svůj samostatný nájezd na Kusého proměnil - 4:0.

 

Lukavec se posunul na desáté místo, v dalším kole jede na půdu prvních Bohušovic. Dubí je třetí, o víkendu doma hostí Liběšice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 



Ohlasy k zápasu


SK Lukavec
Ctirad Udatný, hrající trenér SK Lukavec: "Do první branky to bylo vyrovnané, důležité bylo, že jsme do poločasu dali dva góly. Po změně stran jsme byli lepší, podržel nás i brankář Lukáš Blížil. Vyhráli jsme zaslouženě."

1.FC Dubí
Jan Brezovský, trenér 1. FC Dubí: "Hráči k tomu přistoupili tak, jak k tomu přistoupili. Byli jsme laxní a mysleli si, že to půjde samo. Domácí hráli důrazně a trestali naše chyby. A dopadlo to tak, jak to dopadlo."



Sestavy


SK Lukavec
L. Blížil [-] - P. Vacek [-] (78. O. Havlíček [-] ) , M. Henzl [-] (90. D. Zabák [-] ) , C. Udatný [-] (46. J. Kolář [-] ) , T. Engl [-] , L. Kořínek [-] , J. Šenfeldr [-] , S. Hamza [-] , J. Quaiser [-] (46. M. Richtr [-] ) , J. Zabák [-] , J. Brožík [-] (75. L. Cotman [-] )

1.FC Dubí
A. Kusý [-] - J. Ulip [-] , J. Mucha [-] (50. L. Daniš [-] ) , K. Solar [-] , M. Karrmann [-] , L. Pelc [-] , J. Pelc [-] , J. Husák [-] , L. Havlín [-] , P. Doubek [-] , M. Havlín [-] (78. L. Berky [-] )

ŽK: 76. J. Kolář - 11. P. Doubek , 53. K. Solar , 54. M. Havlín .
Hráči zápasu: L. Blížil , S. Hamza .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Budský Václav - HRUBÝ Pavel, TORÁČ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.