V. Kozel 30.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 13:30

21.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Liběšice doma ukončily sérii Českých Kopist


Branky


30. V. Kozel
0

České Kopisty na jaře poprvé nedaly gól. A poprvé prohrály.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodla klasický "šmudla" gól

Liběšice doma přivítaly České Kopisty. V tabulce na tom oba celky byly prakticky podobně. Lepší formu ale měli rozhodně hosté. Na podzim Liběšice ve vzájemném utkání prohrály na půdě Českých Kopist 1:2.

 

Jarní odveta byla vyrovnaná. Liběšice působily defenzivním dojmem, hosté možná více drželi míč. Jediná branka zápasu padla po půl hodině hry. Před branku přišel centr, dva hostující hráči si navzájem překáželi a Václav Kozel ho doslova dotlačil za Františka Kubíčka.

 

Hosté měli v prvním poločase jednu obrovskou šanci. Milan Burza se dostal před Lukáše Koryťáka. Ten jeho pokus vyrazil, Burza ale dostal míč pod kontrolu, udělal brankáři kličku a posílal míč do prázdné branky. Tam se ale zjevil jeden z liběšických hráčů a míč vykopl. Burza se k němu do třetice dostal, jeho poslední zakončení už ale bylo hodně zmatené.

Liběšice to udržely

Po změně stran se pokračovalo ve vyrovnaném fotbale. Střelci už se ale neprosadili, včetně nejlepšího kanonýra soutěže Pavla Rážka. Střelec Českých Kopist tak svou parádní bilanci (31 branek) nerozšířil.

 

Liběšice tak Kopisty předskočily, aktuálně jsou čtvrté. V dalším kole hrají v Dubí. Kopisty jsou páté, v dalším kole doma hostí Hrob.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 



Ohlasy k zápasu


SK Liběšice
Marek Čermák, trenér SK Liběšice: "Vyrovnané utkání, ve kterém jsme eliminovali útočné hráče soupeře. Byli jsme šťastnější v koncovce. Za tři body jsme moc rádi."

TJ Sokol České Kopisty
Václav Kutzler, trenér Českých Kopist: "Je to škoda, dalo se tady bodovat. Škoda, že Milda Burza v první půli svou velkou šanci neproměnil. Byli jsme asi mírně lepší, ale bohužel. Jednou jsme prohrát museli. Hráče jsem upozornil, že teď nás čekají spíše těžší soupeři. A zdálo se mi, že někteří k utkání nepřistoupili tak, jak bychom si přáli."



Sestavy


SK Liběšice
L. Koryťák [-] - D. Svoboda [-] , T. Mikina [-] , K. Knop [-] , J. Mikina [-] (7. V. Kozel [-] ) , P. Blažíček [-] , J. Nepovím [-] , M. Svoboda [-] , J. Janda [-] , A. Vlk [-] , J. Pokorný [-]

TJ Sokol České Kopisty
F. Kubíček [-] - P. Rážek [-] , P. Tůma [-] , M. Krejza [-] , R. Horák [-] , P. Podaný [-] , D. Kunert [-] , L. Podaný [-] , M. Burza [-] , T. Plzák [-] (77. J. Šumichrast [-] ) , T. Bergl [-] (52. P. Stáňa [-] )

ŽK: 31. J. Janda , 38. D. Svoboda , 43. M. Svoboda , 63. T. Mikina , 72. J. Nepovím , 89. V. Kozel - 11. L. Podaný , 61. P. Podaný , 87. M. Burza .
Hráči zápasu: J. Nepovím .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hrubý Pavel - BUDSKÝ Václav, TORÁČ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.