2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 13:30

20.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svádov předvedl svůj nejlepší jarní výkon. Přesto prohrál


Branky


0

Dubí doma vydřelo nad nováčkem těsnou výhru 2:1.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě střely skončily v síti

Fotbalisté Dubí doma přivítali Svádov. Domácím to na jaře i díky absencím drhne, přesto se stále drží na dostřel druhého místa. Svádov ovšem po mizerném startu do jarní části vybojoval v posledních čtyřech zápasech deset bodů.

 

Na podzim Dubí vyhrálo ve Svádově 4:1.

 

První poločas nabídl poměrně vyrovnanou kopanou, šance ale lépe zhodnotili domácí. Ve 4. minutě se střelou zpoza vápna prosadil Lukáš Pelc - 1:0. A prakticky velmi podobný gól přidal v 19. minutě Jaroslav Mucha - 2:0.

 

Hosté, kteří neměli nikoho na střídání, ovšem nic nezabalili. Do poločasu ale s vývojem utkání nedokázali nic udělat.

V hlavní roli Nesvadba

Po změně stran převzal aktivitu Svádov. V 55. minutě se po centru ze strany se do střely krásně položil Tomáš Nesvadba, který snížil na 2:1.

 

Domácí odpadali, střídat musel i Kristián Solar. Na hřišti tak opět byli věkem i dva žáci a pak také Michal Němec, který vůbec netrénuje. Svádov mohl vyrovnat. Tomáš Nesvadba vystřeli z dobrých dvaceti metrů. Jeho střelu zastavila tyč, míč se pak tancoval po brankové čaře a odrazil se mimo nebezpečí.

 

Dubí nakonec tři body urvalo, Svádov ale za svůj výkon zaslouží pochvalu.

 

Dubí je tak třetí, na druhé místo stále ztrácí jediný bod. V dalším kole hraje v Lukavci. Svádov spadl na deváté místo, v dalším kole doma hostí první Bohušovice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


1.FC Dubí
Jan Brezovský, trenér 1.FC Dubí: "Byla to vydřená výhra. V prvním poločase jsme byli lepší, po změně stran nás ale Svádov přehrával. Nakonec jsme byli rádi, že hosté nevyrovnali. Bohužel museli opět nastoupit oba žáci, navíc i Němec, který byl prakticky jen do počtu."

TJ Svádov-Olšinky
Tomáš Friedl, trenér TJ Svádov: "Myslím si, že jsme podali náš nejlepší jarní výkon. Paradoxně jsme ale prohráli. První půle byla na šance vyrovnaná, po změně stran jsme byli lepší. A mohli vyrovnat. Škoda, utkání by asi více slušela remíza."



Sestavy


1.FC Dubí
A. Kusý [-] - J. Mucha [-] , M. Sukdolák [-] (46. L. Berky [-] ) , K. Solar [-] (81. M. Němec [-] ) , M. Karrmann [-] , L. Pelc [-] , J. Pelc [-] , J. Husák [-] , J. Ulip [-] , P. Doubek [-] , M. Havlín [-]

TJ Svádov-Olšinky
P. Paseka [-] - J. Zoubele [-] , L. Pittner [-] , T. Nesvadba [-] , M. Novák [-] , P. Janouš [-] , M. Varga [-] , V. Vodehnal [-] , J. Havel [-] , R. Vošahlík [-] , V. Urbánek [-]

ŽK: 32. M. Novák .
Hráči zápasu: R. Vošahlík , T. Nesvadba .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Čurda Michal - HORÁČEK Michal, MAREK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.