Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 17:00

20.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rážek zase řádil, odnesl to Černiv


Branky


0

České Kopisty pokračují v dobré formě, doma zvítězily vysoko 8:1.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se drželi dvacet minut

České Kopisty doma přivítaly Černiv. Favoritem byl domácí celek, který v průběhu jara nabral skvělou formu. Naopak hosté se trápí, postupně se propadli na dvanácté místo v tabulce. Na podzim ale Sokol Černiv doma porazil České Kopisty 2:0.

 

Úvod zápasu byl poměrně vyrovnaný, první branka padla v 19. minutě. Sám před brankářem se zjevil Pavel Rážek a otevřel skóre utkání - 1:0. Za dvě minuty šel sám na Choduru Petr Podaný, střelou podél brankáře Černivu zvýšil na 2:0.

 

V 41. minutě se opět zblízka trefil Pavel Rážek, který upravil na poločasových 3:0 pro domácí.

Rážek dal další tři góly

Ve druhém poločase na sebe další branky nenechaly dlouho čekat. Ve 48. minutě se prosadil střídající Tomáš Plzák. Hráč, který byl na hřišti dvě minuty se uvolnil před vápnem a pěknou střelou překonal Choduru - 4:0.

 

Hosté se připomněli v 52. minutě. Centr ze strany zužitkoval zcela osamocený Patrik Krebs - 4:1. Ovšem České Kopisty nadále držely pevně otěže utkání ve své moci.

 

V 54. minutě zakončil hattrick Pavel Rážek, který dal rybičkou na 5:1. V 68. minutě přidal Rážek čtvrtou trefu, kdy obral o míč chybujícího Choduru, který mu chtěl udělat kličku - 6:1.

 

Svůj galakoncert zakončil domácí kanonýr v 71. minutě, kdy opět zblízka přidal svůj pátý gól v utkání - 7:1. Pavel Rážek jich celkově nasázel už 31!

 

Domácí vítězství pak vyšperkoval v 86. minutě David Kunert, který se nádherně trefil z voleje do šibenice - 8:1.

 

České Kopisty tak drží čtvrté místo, v dalším kole hrají na půdě pátých Liběšic. Sokol Černiv je dvanáctý, v dalším kole hraje na půdě Hrobu.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol České Kopisty
Václav Kutzler, trenér TJ České Kopisty: "Do prvního gólu to bylo vyrovnané, pak jsme postupně převzali iniciativu. Hlavně ve druhém poločase jsme byli jasně lepší. Je na nás hodně znát, že jsme kompletní. Hrajeme dobře a daří se nám."




Sestavy


TJ Sokol České Kopisty
F. Kubíček [-] - P. Rážek [-] , P. Tůma [-] , M. Krejza [-] , R. Horák [-] (64. P. Stáňa [-] ) , P. Podaný [-] (46. T. Plzák [-] ) , D. Kunert [-] , L. Podaný [-] , M. Burza [-] , J. Šumichrast [-] (46. F. Kutzler [-] ) , T. Bergl [-]

Sokol Černiv
D. Chodura [-] - J. Jopa [-] , M. Miko [-] (52. F. Horák [-] ) , M. Hulala [-] , M. Netolický [-] (62. P. Mareš [-] ) , P. Krebs [-] , A. Klug [-] , M. Prágl [-] , R. Lubas [-] , P. Lédl [-] , V. Udatný [-] (52. J. Lubas [-] )

Hráči zápasu: L. Podaný , P. Rážek , T. Plzák .
Počet diváků: 108. Rozhodčí: Materna Jiří - FORMÁNEK Tomáš, VLAŠIČ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.